Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sicil może to jest kwestia tego jakie są twoje naczynka?bo ja też zawsze mam siniole i nie ważne,czy wkłują mi się od razu czy nie.moje najczęściej pękają i klują mnie po 2-3 razy zanim się uda:-(

i sie za obiadek biore, dzisiaj rybka:-)
co za dziecko
damy radę, ale Ty prawie nic nie przytylas chyba od poczatku, 2 kg? A Ja??

haha

Waris- trzymam zatem kciuki,zeby na kolejnym usg nie było tego splotu, co my nie mąciło to Twoich mysli.
a mnie własnie zaczła kłuć bok brzuch po tym usg- gin mocno szturchał mi brzucholem,żeby mala pokazął buzię....i teraz się trochę martwię.....
na serio, zbawienie, ja sie tego tutaj nauczylam, a w zeszle swieta jak moja mama wysmazyla sobie prawie palec z karpiami- nalozylam jej paste. Ona jako tradycjonalistka, nieufna rzeczom, ktore nie zna, ale poslusznie sie dala i do dzis wyslawia pod niebiosa te ten patent- naprawde dziala cuda! przede wszystkim jak nalozysz zaraz po oparzeniu, nie bedziesz miec babla i usmierzy bol. Nakladaj i dokladaj 
Wczoraj tylko zakupy i gralismy w gry na ps. Kupilam sobie fryyyytyyy. Tak za mna chodzily. Boze kiedys to bym sie bardziej ekscytowala nowa bluzka czy kosmetykiem, a teraz sie ciesze na jedzenie