Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro spotkanie z polozna. Maluszka nie zobacze, ale chociaz serduszka poslucham 
munka - mnie rwie prawe /nie wiem czy to ma znaczenie ale czesciej czuje małego w ogole z prawej strony.
Dziewczyny pamiętam że któreś z was miały problemy z mocnymi bólami głowy ale już nie pamiętam które, moja przyjaciółka jest w 16tygodniu i ma potworne migreny, w piątek nawet wylądowała na izbie przyjęć a z bólu już nawet wymiotowała, w szpitalu pan doktor jej zaproponował KETONAL DOŻYLNIE I TOMOGRAFIE, ona sięnie zgodziła bo się boi o maleństwo a lekarz ją zryczał i kazał iść do domu skoro nie chce się leczyć i teraz dalej się męczy biedna i nie wie jak sobie pomóc.
Dziewczyny które miały podobne problemy możecie coś poradzić, ja miałam migreny ale same przechodziły więc nie wiem co tu może dać ulgę
A gdzie byłaś, bo jak coś to mnie to tez tam czeka :/Dzień doberek
Wróciłam z poradni diabetologicznej, horror dosłownie, najpierw trzeba odstać swoje do rejestracji gdzie też są przyjmowane panie na szpital, a później do lekarza jeszcze.
Teraz będę to przeżywać co 2 tyg, choć nie mam cukru bardzo wysokiego lekarz powiedział mi że do końca ciąży będę już pod kontrolą :-(, przecież ja się zamęczę tymi dojazdami.
Dostałam też glukometr ale paski musiałam kupić sobie sama, mam się kłuć 5 razy dziennie co 2 dzień, a to tylko dlatego że od 3 tygodni sama stosuję dietę i mam cukier w normie inne dziewczyny kłują się codziennie !!!!
Ale powiem Wam jedno była tam dziewczyna w 30 tyg ciąży która cieszyła cieszyła się że miała usg zrobione i że będzie miała zdjęcie dziecka, dziwiła się że jej czymś brzuch wysmarowali i teraz brudna jest![]()
![]()
, bez komentarza !!!! a ja jak byłam w gabinecie przynieśli wyniki usg tej dziewczyny i każdy pomiar dzidziusia jest na skraju górnej normy lub ją przekracza !!!!!!!!!!!
Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!

to podniesie sie na pewno!!!! zobaczysz;-)

waris - koniec ze schizami. Ja też mam niskoosadzone łożysko i trzymam się słów ginki - nie ma krwawień to jest dobrze. Łożysko ma jeszcze czas na podnisienie się. A i ten mój bąbel też głową do dołu leży najczęściej co mnie cieszy i co bardzo odczuwają moje żebra (aż szok, że już to go czuję) i ginka mówi, że to dobrze przy takim łożysku bo malec je główką do góry pomaga wypchać.