Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bidulka... wstrętna ta twoja szefowa!!!
Powiem ci, że moja koleżanka była do orzecznika wzywana w ciąży, ale to ponoć jakiś błąd był... ale ja dość szybko na zwolnienie poszłam w 19tyg to było chyba i mój gin sie trochę boi kontroli i zaproponował, żebym sobie przyszła do niego na oddział na 4 dni... ale na razie się nie wybieram, bo m zaraz do Niemiec jedzie, jak wróci to pójde, albo dopiero przed świętami wielkanocnymi

ale był śledzik babuni z polskiego sklepu 
. I ostatnio zdarza się to znacznie częściej. I nie patrzą czy ciąża czy inny powód (np. mój tata miał kontrolę po wyjściu ze szpitala a był po operacji)MsMickey - no mam mały problem, bo praktycznie od początku stycznia mój mąż i córcia są chorzy. Cały czas utrzymywał im się kaszel i katar. W końcu w ub. czwartek lekarz zaaplikował im antybiotyk i już jest trochę lepiej, ale większość tego czasu mała jest w domu, a nie w przedszkolu i mój ruch ogranicza się do wyjścia na zakupy, a potem to już tylko te czynności co są do wykonania w domu.
Mam nadzieje, że Alinka od wtorku juz pomaszeruje do przedszkola i będę mogła trochę więcej ruchu zażywać - choćby z Alinką na dłuższe spacery pochodzić.
Aha, bym zapomniala, paczkow na koncie 3,5- mniejsze niz tradycyjne ale i tak mi niedobrze![]()

a potem jak zombie chodzę i straszę.