Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dzień dobry wszystkim
Ja też mam dziś stresujący dzień, aż całą noc nie spałam... nie z powodu wizyty u lekarza tylko z powodu egzaminów..na zerowym zdało tylko jakies 30 0sob na 250 z dwoch przedmiotow ktore prowadzi jeden wykladowca... dzis i jutro sa terminy podstawowe. Kto nie zaliczy odpowiada ustnie.. toc ja padne....;(((trzymajcie za mnie kciuki pliiis... tymbardziej ze koles nie lubi ciezarnych- twierdzi ze my bysmy chcialy taryfy ulgowe a ze wlasnie nie ma mowy...eh
Witam z kawkąale dziś pospałam, a teraz trzeba motorek odpalić i do roboty.
Kamila trzymam kciuki- musi i będzie dobrze!!!
Kasia powodzenia
Za 5dni o tej porze będę już po połówkowymtylko szkoda, ze sama idę :-(
Dzień dobry wszystkim
Ja też mam dziś stresujący dzień, aż całą noc nie spałam... nie z powodu wizyty u lekarza tylko z powodu egzaminów..na zerowym zdało tylko jakies 30 0sob na 250 z dwoch przedmiotow ktore prowadzi jeden wykladowca... dzis i jutro sa terminy podstawowe. Kto nie zaliczy odpowiada ustnie.. toc ja padne....;(((trzymajcie za mnie kciuki pliiis... tymbardziej ze koles nie lubi ciezarnych- twierdzi ze my bysmy chcialy taryfy ulgowe a ze wlasnie nie ma mowy...eh
Ja też uwielbiam Prokopa, a jeszcze jak jest w duecie z Wellman to już dla mnie maksimum radości. Ale niestety pani J. Pieńkowska działa mi na nerwy. Nawet współpracującego czasami denerwuje nie dając mu dojść do głosu.

:* dziękiedit: i tak naprawdę nie jesteś sama, bo my wszystkie jesteśmy z Tobą myślami!!!!
:* dzięki
Na wizyty to okej, ale połówkowenawet pielęgniarka jak mnie zapisywała to się pytała czy przyjdę z osobą dodatkową
trudno życie.
Nie zmieniaj tak często avatarków, bo Cię poznać nie idzieniooo i wreszcie dobra i słuszna decyzja :-)![]()

Powodzenia!!!Niestety krótka kiecka chyba nie pomoże- wogóle nie wiem czy cokolwiek pomoże. Nawet nie wiem jak się ubrać. Jak ubiorę się ładnie to pomysli, że chce sie podlizac a jak tak sobie to powie ze jakas slimazara ze mnie...eh ide. Jak na sciecie;/ udanych wizyt życzę;**
Jakbym widziała siebieJeszcze gdybym miała długie włosy to kitka załatwiłaby sprawę, ale ja mam krótkie i każdy sterczy w inną stronę!!!
Ale twardo zapuszczam i mam nadzieję, że do czerwca uda się zrobić kitkę...To może przyjaciółkę weź, tą co ma Cię odwiedzić?:* dzięki
Na wizyty to okej, ale połówkowenawet pielęgniarka jak mnie zapisywała to się pytała czy przyjdę z osobą dodatkową
trudno życie.