Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Która chciała zostać drugą Remi jusis? Buziak? Jest niepowtarzalna okazja!Hej Dziewczyny,
Pilnie poszukiwana jest przyszła Mama z Warszawy, która chciałaby udzielić wywiadu dla TVN24 w temacie: Jak zmieniło się jej życie podczas ciąży? Czy udało się zrealizować zaplanowane na czas ciąży cele, czy życie je zweryfikowało i wszytko potoczyło się inaczej? Na Wasze zgłoszenia czekamy na wawamusie@gmail.com, pan z TVN24 podjedzie do zainteresowanej kandydatki,
pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnych ciąż,
Magda

Znjadziesz przepis Sicilpoldziewczyny szukam jakiegos przepisu na rybe ale taka zdrowa nie smazona. Myslicie, ze znajdzie sie cos w naszej ksiazce kucharskiej?
Sprawdziłam - pycha!Gdzie są dziewczyny po wizytach.... ??
Ja zadzwoniłam dziś do swojej gin, opisałam dolegliwości - ja myślałam, że to wszystko ze stresu i no-spe wystarczy brać a ona kazała przyjść na wizytę. Jutro mam na 9.45 i RELAX
Ja wkładam rybę w folię, dodaję koper przyprawy do ryby, cytrynę i masełko - zawijam i do piekarnika. Pyszne wychodzi jedzonkodziewczyny szukam jakiegos przepisu na rybe ale taka zdrowa nie smazona. Myslicie, ze znajdzie sie cos w naszej ksiazce kucharskiej?
Taa, zobaczymy co jutro na wizycie powie. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. To, że stres w naszym stanie, to każda z nas wie, ale łatwo się mówi...Czyli warto było zadzwonić ;-)

chociaz w sumie niedaleko ma
chcialabym to zobaczyc hihi