Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Avo jak po masazu to moze uczeulenie na olejek do masazu czy inny prepartat poslizgowy uzyty przy masazu ???
A Gardziolko to nie mnie boli BMR ma taki sam avatarekmusze zmienic bo faktycznie moze sie mylic
)
Widzę, że temat dentysty się rozwinął, więc przy okazji mam pytanie do dziewczyn mieszkających w Warszawie:
Czy znacie tu jakiegoś dobrego i godnego polecenia dentystę??
MsMickey - dzięki za odpowiedź. Myślę, że powinno pomóc![]()
Magnii Ty jestes kobieta niezniszczalna - wszystkie wyniki w normie w 6 miesiacu ciąży?!
moze za godzinę będę miała wynik glukozy. Zrezygnowałam ze słodyczy i schudłam kilogram.....w dwa dni...
ciekawe jak długo wytrzymam bez słodyczy. to dopiero 2 dni, a ja ciągle myslę o słodkim. Mam w domu lody czekoladowe, Michałki i Haribo....no i nutelkę moja ukochaną- zjadłam bym lody orzechowe z nutellą. Jadłyście tak kiedyś? Pycha!!!!AAAAAAhehe, może to ciąża urojona?![]()
w sumie też się zdziwiłam, jedynie hemoglobina jest też w dolnej normie, ale taka była od początku ciąży, a teraz w dodatku urosła o 0,2, od kiedy łykam witaminy z żelazem.
AVO, trzymam kciuki za Twoją glukozę! Ty zrezygnowałaś ze słodyczy, a ja wczoraj zjadłam 3 łyżki nutelli z myślą, że jak wynik będzie zły, to moje ostatnie chwile słodyczy... głupia ja.
Ja w 3 miesiacu ciązy miałam robione ze 3-4 zęby ze znieczuleniem. Mam dobrego dentystę na Ursynowie-metro Kabaty- Tomasz Zakrocki![]()
i dobrego wyniku glukozy życzę.

w domu mam tylko apap ale cholercia nic nie pomaga, chyba przez ta dzisiejsza pogode bo u mnie jest dzis masakra
jestem w szoku nie wiem co mnie wzięło na takie spanie..może pogoda bo za oknem masakra, wczoraj tak fajnie było, wiosennie, a dzisiaj o ciemno, buro, nie ma słońca, pada śnieg z deszczem, fuuuuuuuuu
Gratuluję mimo wszystko;*

teraz to nam sie zycie zmieni.....