Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam i zmykam na glukozecoś czuje, ze to będzie ciężki dzień, bo po pierwsze mało spałam, a po drugie mam jakieś mdłości i ból głowy :/ no, ale nic przetrwam to, aby tylko wynik był dobry.
Witam się z rana wczoraj miałam wizyte i moja mała kruszynka waży już 990 gramów połozona miednicowo i wszystko u niej w porządku bardzo ruchliwa po mamusi z usg termin wychodzi mi na 31 maj od następnej wizyty będę miała robione ktg i mam 4 kg na plus mam jeść więcej owoców mniej słodkiego to nie będą mnie tak boleć te biodra itp podobno po słodyczach ścięgna słabną

Hej hej
Ja to jakas dziwna jestem;p wszystkie piszecie ze to tuż tuz ze sie zbliza....a dla mnie 3 miesiace to wielki kawal czasu jeszczejak sobie pomysle ze 3 miesiace temu konczylam 1 trymestr to wydaje mi sie bylo to dawno temu i strasznie sie wlekly teraz te 3 miechy wiec dlaczego do konca mialyby sie nie wlec
Mi sie wydaje ze to zleci szybciutko, zwlaszcza jak pomysle co mam do zrobienia w miedzy czasie, egzaminy, wizyta siostry, spotkania z polozna a to za dwa tygonie juz 30 tydzien a potem to juz poleci. To tak jak z wiekiem
Dzisiaj na 14.30 ide na 4d usg ... mam nadzieje ze Misiol sie ladnie ulozy i pomacha do swoich starych)

maka ziemniaczana zamiast sudokremunajlepsze bylo " a to jak dziecko nasiusia nie robi sie placek?"

:-) 

ja tez podczas karmienia ostro trzymałam dietęw sumie okazało sie to niepotrzebne bo nie mial zadnych alergii ale tak w razie czego.. ;p
powiem Ci ze to tez kwestia bardzo indywidualna. dzieci roznie reagują kazde inaczej.. jedne maja uczulenie na wszystko co zjesz a inne nic kompletnie nie mają.. niektore mają skaze białkową inne kolki czy biegunki.. a innym nic nie bedzie.. wszystkiego trzeba probowac po troszku by sprawdzic co wolno a co nie
edit. pamietam jak raz zjadlam kawaleczek gotowanej kiełbaski i dziecko mi plakalo całą noc i sie napinało z bólu brzucha (przypomnialam sobie) ;p

witajcie
Madzia - oj coś z tymi biodrami, to nie bardzo mogę się zgodzić, tym razem w ciąży jem bardzo mało słodyczy, prawie w ogóle, bo jakoś mi nie podchodzą, aż sama jestem pozytywnie zaskoczona, a jak się kładę do spania, to tez wiem, gdzie mam biodra i cała miednicę...
Taka jestem trochę podłamana, bo na swoje urodziny będę tak samo okrągła jak i cyferka na torcie. A tydzień wcześniej 4 urodzinki Alinki. I w co się ubrać?????