Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzis rano pojawila sie blada krecha..... wiec mam nadzieje ze takdzis 28 dc poprzedni mial 27 dni..... @ nie ma,jest blada krecha,spakowalam dwa testy jeszcze i jedziemy
bede sprawdzac czy ciemnieje.... oby!
Hejka!
Ja od rana znów zamulona a w dodatku czuję się strasznie zmęczona, mimo, że się wysypiam, czuję jakbym miała oczy zapuchnięte. Poza tym znów nie mam apetytu i jestem słabsza, brak ochoty na cokolwiek....zastanawiam się czy to nie jest wina luteiny, którą biorę odkąd zaczął się problem z infekcją "na dole". Ja zawsze raczej źle tolerowałam dodatkowe hormony i nie wiem, czy i tym razem tak nie jest. Tak sobie myślę, że skoro na początku ciąży zwiększa się ilość progesteronu, który podtrzymuje ciążę i w tym czasie miałam okropne dolegliwości, które przeszły po 1 trymestrze, no i teraz zaczęłam brać luteinę, która jest właśnie progesteronem, to może faktycznie źle na nią reaguję...eehh...jak tak dalej pójdzie to znów będę musiała zadzwonić do mojej gin!! chyba będzie miała mnie niedługo dość! Czy któraś z Was przyjmowała luteinę i źle się po niej czuła??

Wzrost ruchliwości dziecka
Ruchy płodu nadal są intensywne i dobrze wyczuwalne. Obserwacja ruchów płodu jest jedną z metod określających, czy dziecko ma prawidłowe warunki do życia i rozwoju. Jeśli wydaje się, że dziecko nie porusza się lub ruchów jest zbyt mało, należy się wygodnie położyć, zrelaksować i policzyć ilość odczuwanych ruchów – w ciągu godziny powinno być ich więcej niż dziesięć. Jeśli jest ich mniej, należy zjeść posiłek i poobserwować kolejną godzinę. Jeśli jest ich nadal mniej niż dziesięć lub dziecko nie wykazuje aktywności, należy niezwłocznie udać się do lekarza.
Mam nadzieje, ze jest wyraznie wytlumaczone :-) jak cos to tu jest link do stronki z ktorej korzystam co tydzien, zeby byc swiadoma jak moje malenstwo kochane sie rozwija :-) 27 tydzień ciąży | parenting.pl