agaundpestka
Fanka BB :)
Rodowita WrocławiankaAgapestka ty z wro jestes? Jakos nie zarejestrowalam tego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Rodowita WrocławiankaAgapestka ty z wro jestes? Jakos nie zarejestrowalam tego![]()
pamietalam ze wracasz ale ucieklo ze do wroagaundpestka:8291809 pisze:Rodowita WrocławiankaAgapestka ty z wro jestes? Jakos nie zarejestrowalam tego![]()
która za 27dni wraca na swoje stare śmieci
![]()
Dzeki kamilaa wlasnie wczoraj stwierdzilam ze jak wroce do domu to chyba zaczne czerwcowki od poczatku czytac
ot taka encyklopedia;P ale z tym L4 nie c hce pedzic..... no chyba ze nie bedzie wyjscia.....

Spodnie musialam sobie kupic, bo moje rurki jak siedzialam jednak mi sie wpinaly, niby guma, ale zawsze.
krecha, chocby pod swiatlo badana, to zawsze krecha 
i pozdrow mala smerfetke
moj tez dokazuje, wczoraj mi skopal reke, ktora przylozylam do brzucha a dzis musial chyba mi na pecherzu spac, bo czulam tam taki kamien, plus chec przesiedzenia polowy dnia w lazience, a w sumie pecherz pusty byl. Maz sie smial, jak chocilam przechylona, by go z tego pecherza przerzucic gdzie indziej