Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie da ;D

choć jak matka nocny marek to się nie będę dziwić
babcia wstaje o świcie to będzie dostawał eksmisje do niej 

no bo ja niedługo stawiam))
flaszke
dzis na trasie widziałam trzy dziwki i tak sie zastanawiałam jakiż to ciezki kawał chleba, na termometrze trzy stopnie a one biedne wystawiaja te dupy na mrózto tak mi sie skojarzyło ze stawianiem, takie przemyslenie - ide spac bo juz swiruje
))

mi to tez ich zawsze szkoda. kiedys wyjezdzalam z parkingu za moim on pierwszy tirem jechal to najpierw do niego podeszla taka w ciazy!!! a potem do mnie!!! ciekawe jak ona chciala to zrobic. w ciazy to jest dpiero masakraTo se pospałam![]()
nadrobisz dzisiajsuper!!!gratki po raz kolejny. ja w 5 tyg bylam na usg i byl pecherzyk widoczny, ale powiedziala ze 6-7 tydz to juz by serduszko bylo widac.Wasnie sie ukazalbeta hcg 123,80 czyli wszystko sie zgadza: 4-5 tydzien
Ale sie ciesze! Jeszcze tylko zeby jutro u gin okazalo sie ze wszystko dobrze.....
my to jakis problem mamy z tymi nocami...wczoraj pieluchy i laktatorysuma sumarum w nocy co chwila sprawdzalam czy mi wody nie odeszly i co bol to juz mialam szyjke niedrozna![]()
dzisiaj Ty sprawdzalas czy Ci wody nie odeszly a mi sie snilo ze urodzilam:/tzn ze cc mi zrobili i ze przecieli mnie na wysokosci pepka i juz mialam 2 blizny 

Przy pozamacicznej beta chyba wychodzi niższa z tego co kojarzę ale mogę się mylić6 a nie 4/5...Nanulika...ja z usg bym się wstrzymała...no chyba, że istnieje ryzyko pozamacicznej...dzidzia może być zbyt mała i nie będzie jeszcze serduszka i Ty nam tu wysiądziesz z nerwów! Spokojnie...wizyta u gina tak...usg nie...ja powtórzyłabym jeszcze hcg po 48 godzinachWdech i wydech! Będzie dzidzia
![]()
ale się uśmiałam, ja mam bujną wyobraźnie i od razu widziałam jak ta pielęgniarka mierzy dziecko podwójniemy to jakis problem mamy z tymi nocami...wczoraj pieluchy i laktatorydzisiaj Ty sprawdzalas czy Ci wody nie odeszly a mi sie snilo ze urodzilam:/tzn ze cc mi zrobili i ze przecieli mnie na wysokosci pepka i juz mialam 2 blizny
i pytam sie ile ma dlugosci dziecko a polozna do mnie ze 105 cm
to ja sie pytam jak bo przeciez moj trzylatek tyle nie ma. a ona do mnie ze mam sobie podzielic przed dwa bo chyba z dwoch stron zmierzyla
![]()

Super!Jupii nie mam cukrzycy! Wynik po 2 godzinach 115:-)
Wasnie sie ukazalbeta hcg 123,80 czyli wszystko sie zgadza: 4-5 tydzien
Ale sie ciesze! Jeszcze tylko zeby jutro u gin okazalo sie ze wszystko dobrze.....

a ja na przekór spałam do 8:30
za niedługo zbieram się po wyniki badań ( w tym ta nieszczęsna glukoza ), potem jadę spróbować się zapisać do szkoły rodzenia, a na koniec na wizytę do gina