reklama
siula
Fanka BB :)
witam wszystkie panie. Mnie dzisiaj w koncu internet wrocil po kilkudniowej awarii.
Widze ze nam sie kilka kobitek rozchorowalao wiec zdrowka wam zycze:-).
A co do kopniaczkow to u mnie czuc wszedzie i sama nie wiem gdzie bardziej. Czasami to mam wrazenie ze jest cos nie tak bo nic nie czuje przez dluzszy czas:-(. Poza tym noge mam ciagle jak balon i ale cisnienie juz jest ok. Glukozy jeszcze nie mialam i jakos mi do niej nie spieszno.
Boze jak tak patrze na te wasze suwaczki np katrina115 to wam zazdroszcze - 4 tyg roznicy a to prawie miesiac:-( w sie rozsypiecie a ja ciagle z brzusiem bede
kochana sama nie będziesz razem będziemy przechodzić porody dziewczyn a później przyjdzie czas i na nas ha:-d
miłego dnia kobietki
buziak
dobry!
wstałam ale dalej mi się chce spać,ja chyba się nigdy nie wyśpię:-(
buziak najlepszego,zdrówka i spełnienia marzeń:-);-)
klusia wyczytałam,że pomieszać oliwę,żoltko,sok z cytryny i nałożyć na włosy a potem zmyć.Może pomoże...ewentualnie samą oliwę wcierać w końce włosów-nie w skórę-to też nawilża.
Miłego dnia.
BUZIAK najserdeczniejsze życzenia!!! Spełnienia![]()
Dziendoberek z drogi do pracypiekna pogoda,slonko swieci, ptaszki spiewaja.... moze o radosnych nowinach od gin dzis?
Buziak! Najlepszego**************************
jak naobiecywałam wczoraj wódki to patrzcie przed siódma wyjątkowo wstały hehe widac moje towarzystwo;-)

Dzieki kochane!!! Wam wszystkim!
dobry 
Fajnie świeci słoneczko ale zimno brr jak mi się już chce wiosny wyjścia w samej bluzeczce i cienkich bucikach sadzenia warzywek w ogródku ech... szybciej wiosno przyjdz :-)
Nanulinka trzymam kciukasy
Buziak najlepszego !!
Fajnie świeci słoneczko ale zimno brr jak mi się już chce wiosny wyjścia w samej bluzeczce i cienkich bucikach sadzenia warzywek w ogródku ech... szybciej wiosno przyjdz :-)
Nanulinka trzymam kciukasy
Buziak najlepszego !!
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Dzien dobry :-)
Buziaku Wszystkiego najlepszego !! :-)
Mi wg. ostatniego usg wyszedl termin na 28 maja ale ja za bardzo nie biore tego pod uwage, ostro trzymam sie terminu z OM na 1 czerwaca :-)
a ja dziś miałam pobudke o 5 i zdycham od tamtej pory tak mi sie chce spać że nie mogę wytrzymać . . .
Buziaku Wszystkiego najlepszego !! :-)
gkpiv - no ja wg suwaczka mam na 1 czerwca, ale lekarz okreslił na USG na 29 maja, zobaczymy jak to będzie.
Mam to samo jak patrze na suwaczek Kamilito zazdroszcze jej i reszcie które są tyle wyżej niż ja
![]()
Mi wg. ostatniego usg wyszedl termin na 28 maja ale ja za bardzo nie biore tego pod uwage, ostro trzymam sie terminu z OM na 1 czerwaca :-)
a ja dziś miałam pobudke o 5 i zdycham od tamtej pory tak mi sie chce spać że nie mogę wytrzymać . . .
sicilpol
Ma-Ma!
No Buziak, to juz wiem, czemu ja od 3spaci nie moge hihihih, czekammm 
Wsiego naj najlepszego!
Ja wlasnie po badaniach, ale tych normanych, krzywa czeka mnie moze w przyszlym tygodniu, max za dwa
Dlatego tak sobie luzno wcinam rogalika ;-) Maz kupil mi tylko jednego, niesprawiedliwe, przeciez nas jest dwoch
to jak to teraz podzielic...
Uspie malego, moze sie nie skapnie, ze dobre wcinam ;-)

Wsiego naj najlepszego!
Ja wlasnie po badaniach, ale tych normanych, krzywa czeka mnie moze w przyszlym tygodniu, max za dwa

Dlatego tak sobie luzno wcinam rogalika ;-) Maz kupil mi tylko jednego, niesprawiedliwe, przeciez nas jest dwoch

Uspie malego, moze sie nie skapnie, ze dobre wcinam ;-)
tialana
Dzień dobry 
Buziak sto lat
grzecznych dzieci, posłusznego męża i seksu wszech czasów jak już tylko będziecie mogli ;-)
klusiaM jak byłam dzieckiem to też mnie taki kaszel męczył i też wszystkie badania powychodziły ok i wyszło na to że problem tkwił w zbyt suchym powietrzu w pokoju gdzie spałam, na początku mama wieszała mi w pokoju na kaloryferze mokry ręcznik a teraz mam nawilżacze i jak tylko czuję że zaczyna mnie dusić lub drapać w gardle to znak że trzeba wodę w nich uzupelnić ;-)
katrina115 gratulacje dla koleżanki
josie ja zaczęłam liczyć ale z moją księżniczka wiercidupką ma to mały sens bo zazwyczaj w ciągu 5-10 minut już mamy ponad 10 ruchów, wiem kiedy mała ma swoje pory snu i teraz tylko czasem liczę jak jest mniej aktywna ale zawsze wychodzi ponad 10 na godzinkę
Sunshine6 gratuluje zaliczonego egzaminu
katrina115, klusiaM u mnie lekarz na usg genetycznym stwierdził 29 maj, nasza rocznica ślubu
zobaczymy jak będzie
nanulika powodzenia Trzymam mocno kciuki
Dobrego dnia kobitki

Buziak sto lat

klusiaM jak byłam dzieckiem to też mnie taki kaszel męczył i też wszystkie badania powychodziły ok i wyszło na to że problem tkwił w zbyt suchym powietrzu w pokoju gdzie spałam, na początku mama wieszała mi w pokoju na kaloryferze mokry ręcznik a teraz mam nawilżacze i jak tylko czuję że zaczyna mnie dusić lub drapać w gardle to znak że trzeba wodę w nich uzupelnić ;-)
katrina115 gratulacje dla koleżanki

josie ja zaczęłam liczyć ale z moją księżniczka wiercidupką ma to mały sens bo zazwyczaj w ciągu 5-10 minut już mamy ponad 10 ruchów, wiem kiedy mała ma swoje pory snu i teraz tylko czasem liczę jak jest mniej aktywna ale zawsze wychodzi ponad 10 na godzinkę
Sunshine6 gratuluje zaliczonego egzaminu

katrina115, klusiaM u mnie lekarz na usg genetycznym stwierdził 29 maj, nasza rocznica ślubu

nanulika powodzenia Trzymam mocno kciuki

Dobrego dnia kobitki
agaundpestka
Buziaku Najlepszego 

reklama
zaza26
Witam
Dzisiaj w nocy pierwszy raz oberwałam od synusia tak mocno, że aż się obudziłam
Sunshine gratuluję zaliczonego egzaminu!
Buziak wszystkiego naj naj najlepszego!!!
Nanulika kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
jak dla mnie raj - uwielbiam pająki
a te nie wyglądają groźnie, bo słyszałam, że w Australii to niezłe okazy można spotakć
Dzisiaj w nocy pierwszy raz oberwałam od synusia tak mocno, że aż się obudziłam

Sunshine gratuluję zaliczonego egzaminu!
Buziak wszystkiego naj naj najlepszego!!!
Nanulika kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Witam nocnie już po wizycie wszystko w lekarskim wątku. Cyklon się rozdmuchał i siła wiatru spadła ale dobrze lało ....
Atak pająków na Wagga Wagga - Ciekawostki - Informacje - TVN Meteo
a to co los nam daje po paru dniach deszczu wciąz jeszcze dalej oddemnie ale już w przyszłym tygodniu tydzień z towarzyszami się może zacząć....Pozdrawiam pajęczych snów hahaah
jak dla mnie raj - uwielbiam pająki