Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta 381.8
W pon wieczorem bylo 123.8
))))
Liczylam ze bedzie gdzies 280-300.... a tu 380zaczynam wierzyc.....
))))
chociaz ja dzisiaj znowu mam taki dzien ze juz bym chciala Alanka przytulic i miec go w domku obok, no ale wiem wiem urosnac musi jeszcze...nie chce wykrakac sobie czegos czasem
no jak już przedwcześnie majówki zaczną sie sypać to dopiero bedziemy pazury gryzłyKamila kwietniowa to juz historia ,ale przeciez dziewczyny z poczatka maja sa juz w 33 tyg( skoro u nas 29 wchodzi )wiec jesli tam sa jakies blizniakowe to pewnie tez juz niedlugo. a to dopiero wtedy zaczniemy tylkami trzascchociaz ja dzisiaj znowu mam taki dzien ze juz bym chciala Alanka przytulic i miec go w domku obok, no ale wiem wiem urosnac musi jeszcze...nie chce wykrakac sobie czegos czasem
![]()
Avo ja chyba tez powinnam do okulisty pojsc, w poprzedniej mnie wyslali, tylko ze teraz oni nawet nie zapytali czy mam wade wzroku(nosze soczewki wiec nie podejrzewaja) sama mam im powiedziec? w sumie ostatnio powiedzieli ze i tak 99% cc bedzie wiec nie wiem czy to takie potrzebne, w poprzedniej ciazy badania wyszly ok, a wade mam nieduza -1.75.

Nanulika trzymam jak zawsze kciuki za rosnącą betkę a śniłaś mi się dziś w nocy z wielkim brzuchem więc to chyba cos oznacza![]()
Nanulika super,to teraz trzymamy kciuki za mocne serduszko
. Jeśli chodzi o duphaston to ja brałam 2x1 tabl. do 16tc oraz nospę forte ( na receptę mi przepisał) do trzech razy dziennie po pół tabletki jak mnie brzuch bolał.
nanulika czekamy na wyniki a palce już mamy sine od zaciskania kciuków
Łaaa Nanulinek zrobilas sobie i nam najmilszy prezent na swieto bab) Czuje ze u Ciebie w brzuszku też baba siedzi;pp
)
Do mnie mąż wpadł kolo południa w trakcie pracy z bukietem tulipanówfajnie
![]()
SUPER SUPER SUPER!!!!!!!! Wierz wierz kobitko bo wiara czyni cuda!!! Gratulacje!!!!
nanulika, kciuków nie puszczam za Ciebie i fasolka, bardzo mnie uradowała nowina o wynikach bety, tak trzymajcie!
naulika ladny przyrost....ja obstawiam chlopaka![]()
Hej
nanulika no to super, cudna wiadomość![]()
nanulika super wieści!!! Gratuluję!!!
Nanu gratki:-) :-) :-)
weszłam tu tylko by znaleźć wspaniałe wieści od Ciebie .. hurrraaa... super !!! :-) będziesz jeszcze powtarzać betę czy już tylko czekasz na wizytę u gina ? ?
Natulinka- orgomnie się cieszę![]()
nanulika- superrrrrrrosnie rosnie nie ma watpliwosci
![]()
piękny przyrost!!! Gratulacje!!!
nanulika gratuluje :-)
![]()
Braaaaawo! Teraz tylko pozytywne myśli!
Nanulika cudownie! Betka przyrasta, wiec teraz tylko dbac o siebie i do listopadaBedziesz miala malego skorpionka hihi ( jak ja
)
nanulika trzymam mocno kciuki, dbaj o siebie, swoja droga najpiekniejszy prezent na dzien kobiet![]()
Pięknie :-)
Nanuliko super!!!!!![]()