WItam
Paulina powiem ci ze z ta papuga to smieszne nawet

chociaz jakbym miala miec cos takiego co chwile to tez by mnie szlag wreszcie trafil:/ ja kiedys mialam faliste, chodzilam wtedy do podstawowki jeszcze . i tez sie wszyscy o 5 rano darli zeby sie zamknely...5 rano to troche przegiecie ale dzialalo po jakims czasie zarzucanie na klatke szmatki albo koca i spaly dalej
Siula no rzeczywiscie to az niemozliwe ze takie male dzieciatko urodzila jak nasze teraz juz niektore moga tyle wazyc...Verita czy Kamila na USG jakis czas temu mialy prawie 1 kg dzieci

o ile nie pomylilam dziewczyn
Kamila Ty juz w tym III trymestrze od tygodnia jestes, a wg innych zrodel od 2 hihi. ale grunt ze juz wiesz
Nanulika ja tez chlopca obstawiam u Ciebie. nie wiem dlaczego ale jakos uwierzylam w ta blada kreske ze przy chlopakach jest. u mnie tez byly blade no i mam
u mnie dzisiaj pogoda juz ok. wczoraj sniegu napaalo ale przeszlo dalej na wschod. dzisiaj juz ladnie sloneczko swieci ale dalej zimno. kurcze niech sie troche ociepli bo juz moja wieksza kurtka podwija mi sie do polowy plecow i nie moge sie normalnie zapiac. roche dziwnie juz wygladam a jeszcze nie moge w rozpietej chodzic.
Tialana no na pierwszej wizycie to mnie sie zapytali tylko czy jestem "zdrowa" to powiedzialam ze tak, ale ze chorowalam na nadczynnosc tarczycy i mialam pare lat temu zapalenie trzustki. nie wiedzialam ze w tym moze byc tez zawarte pytanie o wzrok:/a i tak z ta tarczyca nic nie zrobili i mnie n aglupie tsh nawet nie skierowali. przy nastepnym badaniu zrobie sobie prywatnie. nie bede sie prosic bo juz kilka razy mowilam to mowili ze nie trzeba!!a w tamtej ciazy jakos bylo trzeba. ja nie wiem ale ja wole uwazac z ta tarczyca. tylko troche ja zaniedbam a juz zaczynam "szczekac" pod wieczor i nie moge zlapac oddechu jak zasypiam. i wtedy wiem ze cos sie pogarsza. na nastepnej wizycie wspomne o tych oczach , bo w sumie przydalo by sie i tak pojsc do okulisty, bede miec spokoj pozniej