Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
potem naslinilam sie takze na kompleciki Herding Linon, ale poczekam jeszcze, bo aktualnie pierzyna czy ochraniacz to to czego najmniej potrzeba Julciowi
dasz jakis pokrowiec, lub podkladke i masz funkcje anty-rzyganko ;-)jakie z was ranne ptaszki. a ja myślałam że tylko coś ze mną jest nie tak
Sicil...ja też jestem ciekawa pokoiku, podziel się później
a ja już się wzięłam do pracy, dziewczyny ze mną to jakaś masakra...zawiesiłam sobie w grudniu działalność żeby mieć czas dla siebie wieczorami, ale teraz znowu tyram, bo czegoś mi brakuje
i dostałam hopla na punkcie 5 urodzin mojej Tusi, które już niebawem...jakaś pieprznięta jestem...
lece robić kawe
ja to wogole nie moge dzis spac;/;/ jeestem wkurzona ,rozdrazniona,,zmeczonanooooo i wścieklaaaaa jak cholera!!!!
przeniesli mnie wczoraj na 4ro osobowke, bo potrzebowali na kilka godzin mojej jedynki,i juz tam nie wrocilam ;/
dzis maz wkroczy do akcji.
no kurde leze na sali na ktorej co jakis czas klada rodzace stekajace babeczki, a dla mnie w syttuacji ktorej jestem eraz nie jest przyjemnoscia sluchanie tego!!!!!!!!
no przepraszam ,ale idzie oszalec.jedna chrapie ,druga mlaszcze z mezem, trzecia steka.....
nawet moje dzieciaczki sie w brzuszku wkurzaja
mam nadzieje ze dzis mi zmienia sale ,bo innaczej to chyba sama tu rodzic zaczne
ryczałam za nia a ne wiedziałam ze nastepnego dnia bede nastepna
za mna tez ryczały jak szłam do karetki...Sluchajcie, czy byl juz temat materacy?
Bo ja wczoraj zwariowalam.. poczytalam sobie rozne wloskie fora i wychodzi na to, ze musi byc anty wszystko, tak?
Antyallergiczny
Przeciw roztoczom
Przeciw rzyganku..
Anatomiczny
Dwustronny (miekka i twarda warstwa dla mniejszego i wiekszego brzdaca)
Przeciwgrzybiczny
Ktos pisal, zeby lepiej nie brac sprezynowego a piankowy...
uffff
A tak patrzac na te nowe metody wychowawcze to mam wrazenie ze nic dobrego nie wnosza, czy nasi dziadkowie mieli takie podejscie badz słyszeli o alergiach??? A było ich wtedy zdecydowanie niej niz teraz. Mysle ze to zwykłe naciagnie kasy z rodzicow;-)z tymi materacykami to rzeczywiście można zwariować, ja wzięłam gryka-pianka-kokos, mam nadzieję, że się sprawdzi, z tego co wymieniłaś, to brakuje mu bycia anty rzygankowym![]()
Też oglądałam i tez baaardzo mi się podoba, zresztą teraz nie w jednym filmie go widziałam, ma branie;-)

Aaa jeszcze jedna rzecz, cos Wam napisze.
Mam taka aplikacje w telefonie, ktora mi liczy parametry calej ciazy. Jest to aplikacja amerykanska i dodatkowo jest tam forum. Pisze tam pelno babek, takze nasz miesiac i..... jedna juz urodzila!!!!
Rodzila 7marca w 27tygodniu i 4chyba dniu...
Urodzila chlopca i jest z nim wsio ok! Oczywiscie procz normalnych procedur, typu odzywianie przez sonde, inkubator... ale lekarze codzien jej przynosza same dobre wiesci
Wiecie, milo sie czyta takie rzeczyczlowiek zaczyna sie bezpieczniem czuc..