Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
potem naslinilam sie takze na kompleciki Herding Linon, ale poczekam jeszcze, bo aktualnie pierzyna czy ochraniacz to to czego najmniej potrzeba Julciowi
dasz jakis pokrowiec, lub podkladke i masz funkcje anty-rzyganko ;-)jakie z was ranne ptaszki. a ja myślałam że tylko coś ze mną jest nie tak
Sicil...ja też jestem ciekawa pokoiku, podziel się później
a ja już się wzięłam do pracy, dziewczyny ze mną to jakaś masakra...zawiesiłam sobie w grudniu działalność żeby mieć czas dla siebie wieczorami, ale teraz znowu tyram, bo czegoś mi brakuje
i dostałam hopla na punkcie 5 urodzin mojej Tusi, które już niebawem...jakaś pieprznięta jestem...
lece robić kawe
ja to wogole nie moge dzis spac;/;/ jeestem wkurzona ,rozdrazniona,,zmeczonanooooo i wścieklaaaaa jak cholera!!!!
przeniesli mnie wczoraj na 4ro osobowke, bo potrzebowali na kilka godzin mojej jedynki,i juz tam nie wrocilam ;/
dzis maz wkroczy do akcji.
no kurde leze na sali na ktorej co jakis czas klada rodzace stekajace babeczki, a dla mnie w syttuacji ktorej jestem eraz nie jest przyjemnoscia sluchanie tego!!!!!!!!
no przepraszam ,ale idzie oszalec.jedna chrapie ,druga mlaszcze z mezem, trzecia steka.....
nawet moje dzieciaczki sie w brzuszku wkurzaja
mam nadzieje ze dzis mi zmienia sale ,bo innaczej to chyba sama tu rodzic zaczne
ryczałam za nia a ne wiedziałam ze nastepnego dnia bede nastepna
za mna tez ryczały jak szłam do karetki...Sluchajcie, czy byl juz temat materacy?
Bo ja wczoraj zwariowalam.. poczytalam sobie rozne wloskie fora i wychodzi na to, ze musi byc anty wszystko, tak?
Antyallergiczny
Przeciw roztoczom
Przeciw rzyganku..
Anatomiczny
Dwustronny (miekka i twarda warstwa dla mniejszego i wiekszego brzdaca)
Przeciwgrzybiczny
Ktos pisal, zeby lepiej nie brac sprezynowego a piankowy...
uffff
A tak patrzac na te nowe metody wychowawcze to mam wrazenie ze nic dobrego nie wnosza, czy nasi dziadkowie mieli takie podejscie badz słyszeli o alergiach??? A było ich wtedy zdecydowanie niej niz teraz. Mysle ze to zwykłe naciagnie kasy z rodzicow;-)z tymi materacykami to rzeczywiście można zwariować, ja wzięłam gryka-pianka-kokos, mam nadzieję, że się sprawdzi, z tego co wymieniłaś, to brakuje mu bycia anty rzygankowym![]()
Też oglądałam i tez baaardzo mi się podoba, zresztą teraz nie w jednym filmie go widziałam, ma branie;-)

Aaa jeszcze jedna rzecz, cos Wam napisze.
Mam taka aplikacje w telefonie, ktora mi liczy parametry calej ciazy. Jest to aplikacja amerykanska i dodatkowo jest tam forum. Pisze tam pelno babek, takze nasz miesiac i..... jedna juz urodzila!!!!
Rodzila 7marca w 27tygodniu i 4chyba dniu...
Urodzila chlopca i jest z nim wsio ok! Oczywiscie procz normalnych procedur, typu odzywianie przez sonde, inkubator... ale lekarze codzien jej przynosza same dobre wiesci
Wiecie, milo sie czyta takie rzeczyczlowiek zaczyna sie bezpieczniem czuc..