Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Gdybym wiedziala, ze ktos w tym kurniku urzeduje to bym zajrzala ale sie nie spodziewalam
Mala tak zaczela szalec i sie wypinac, ze nie wiedzialam o co chodzi
, do tego jakies regularne skurcze, obojetnie jaka pozycje przyjelam bolal mnie brzuch i sie napinal jak szalony. Niestety spanikowalam
nie wiedzialm o co chodzi chcialam wziac valerin zeby sie uspokoic ale rece tak mi sie trzesly, ze nie moglam przeczytac czy kobiety w ciazy moga brac
, wiec wstalam, zaparzylam sobie meliske, wlaczylam telewizor, akurat jakis kabaret lecial to odwrocilo moja uwage, pochodzilam po mieszkaniu, poczytalam a brzuch swoje................ Po dluzszym czasie mala sie uspokoila to znowu sie wystraszylam ze za cicho kurcze ale ja ma zryty lep!!!!!
i jak tak jeszcze pokrecilam sie po mieszkaniu to ruszylo mnie na kibelek a potem wszytsko sie uspokoilo i moglam sie polozyc. Kurcze czyli co gazy tak mnie zaatakowaly?
Ale dzis juz spoko. Musze sie ogarnac

Uwierz, ze można tylko trzeba go tego nauczyć codzienne rytuały i konsekwencja.aga nauczyć spać? hmm.. jak dziecko jest wyspane i ma w sobie dużo energii to ja nie wiem czy to w ogóle realne![]()