Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nanulika w ogóle idź na l4 niestety z powodu przeszłości masz ku temu podstawy i praca się nie przejmuj,dużo leniu**** aby zarodek się prawidłowo zagniezdzal. Dobrej nocki wszystkim życzę
Ps Dorotka jak masz obawy to nie przejmuj się co powiedza na IP tylko jedź oni są od tego aby spr. Na pewno to nic złego ale zawsze rozwieja twoje obawy. Aha i truje ile musisz bo prędzej zwariujemy z braku wieści od ciebie
Wiadomo, że jak mus to mus. I jeśli podejmą decyzję już w czasie porodu to nie zdążę się zestresować. ;-) Tylko nie chciałabym sytuacji, że lekarz powie mi na następnej wizycie, że musi być cc, bo coś tam...macku ja wlasnie ogladam |One born every minute i robia wlasnie cc
powoli sie przygotowuje do tego bo prawdopodobnie znowu mnie czeka. Nie martw sie na zapas;-) ja tez nie chcialam cc a wszystko wyszlo w trakcieteraz wiem ze to byla najlepsza decyzja bo Maly by sie mogl nawet udusić
![]()
Moja kumpela też musiała brać lutkę w zaawansowanej ciąży. Nie pamiętam z jakiego powodu, bo to dość dawno było, ale widocznie tak lekarze postępująJeszcze mnie schizuje ta luteina dopochwowa 2x2 ... dali ja tylko i wylacznie zapobiegawcza bo powodow ku temu innych nie bylo.....nie wiem czy taka luteina to dobry pomysl w 29 tygodniu.... nie chce byc madrzejsza od lekarzy ale mnie to martwi... w ogole jestem strzepkiem nerwow....
I chyba lepiej, że dają coś zapobiegawczo, niż mieliby czegoś nie dopilnować, prawda? 

. Musisz coś z tym zrobić bo jak pojawi się 2 dziecko to kiedy będziesz spała?
- a po wadze synka widać, że niczego mu nie brakuje ;-)
Do 3 wytrzymalam w lozku, po czym przenioslam sie na kanape 

Posiedzial, porozmawial po czym usiadl na krzeselku przed drzwiami i wyczekiwal otwarcia, jak pies czekajacy na spacer
Nikt mnie nie rozumieeee
Całą noc miałam tak potworne skurcze prawej łydki, że myślałam, że mi ją zaraz rozerwie !! O matko co za ból, nigdy mnie tak nie bolało . . . A teraz przez to kompletnie nie moge chodzić . . masakra. .
A w weekendy śpię dopóki mnie chłopaki nie obudzą.