Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A jesli masz jakiekolwiek watpliwosci i obawy to znaczy ze wszystko z toba ok ze dobra mama jestes dla bobo
. Gorzej gdybys sie nie martwila i nie troszczyla!!! A co do ruchow to jak tylko Mia jakas tak nie aktywna jest to biore mojego doplerka i slucham jej serducha i to zaraz mnie uspokaja.
Dobre ;-)
Muńka, dziękuję za odpowiedź w sprawie ręki, to dla mnie ważne, bo naprawdę się niepokoję. Czytałam o tej dolegliwości o której pisałaś, ale spytałam Was, bo wiesz jak jest, jak ktoś ma podobne objawy to zawsze jakoś raźniej, że nie jest się samym..
Moja córcia ma dziś już drugą czkawkę, mam nadzieję że jej to nie męczy tak jak mnie kiedy sama mam czkawkę
alijenka witaj w klubie opryszczkowym, obudziłam się już z krostą. A co na to stosujesz? Ja wysmarowałm czosnkiem i mam nadzieję że pomoże szybko. Chce iśc zaraz na targ bo u nas też dzisiaj "święto dyszla" i zawsze przyklejałam compeed a w ciąży nie wiem czy mogę a ulotkę wywaliłam oczywiście.