Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zdrowka dla niego
Dzis jakos nie mam ochoty na "one borne..."

bo ja to odwieczny kompleks
mimo iż gruba nie jestem (nie biorę pod uwage obecnego stanu
ale nawet w ciazy zle mi ze swoim wygladem, omijam lustra itp:-( Mam kolezanke, ktora zawsze byla przy kosci ale ma tak przyjemna twarz ze szkoda gadac, dziewczyna lubi swoje cialo i jestem pelna podziwu dla Niej. Nie mowi tego dlatego, ze broni sie bo jest jaka jestt ale naprawde nie ma kompleksow ani nic. Ale nie chwali sie tym.
nie moglam na Nie wczoraj patrzeć.
Ja chyba na głowę upadłam, właśnie skończyłam oglądać film "mgła" i już się boję swoich koszmarówstraszne zakończenie:-(
a Grycanek nie oglądałam, patrzeć na nie nie mogę, bo akceptowanie swoich krągłych kształtów to jedno, ale promowanie otyłości to co innego, a jedna z tych sióstr to taki dosłownie wieloryb... a ta najmłodsza? jak matka może pozwolić tak skrzywdzić własne dziecko? przecież kalekę zrobi z tej małej
jak tak dalej te baby będą się na siłe do tv pchać to chyba znielubię ich lody
Polaa zdrówka dla synka!!!
niezapominajka mój na szczęście nie lubi piłki, ale za to ogląda F1 i motoGP i ciągle tylko słyszę ryk silników
haha ale ten świat jest małyna prawdę
blond w takim razie ty tez celebrytka jesteś ;-)
w ogóle w jakim zacnym gronie mi przyszło się obracać
blond ma znajomości u grycanek
buziak doradza w ddtvn
carla udziela wywiadów
;-)![]()
A siostra AVO gra w serialachw ogóle w jakim zacnym gronie mi przyszło się obracać
blond ma znajomości u grycanek
buziak doradza w ddtvn
carla udziela wywiadów
;-)![]()

a co ja też się pochwale. 10 lat na scenie.
Zespół Pieśni i Tańca KARPATY z Rzeszowa - YouTube
A siostra AVO gra w serialach
Dobranoc!