Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

to samo dokładnie tyle jej dał wczoraj moj P..
Najlepsza jest ta 19letnia i ta małaDramat normalnie
I rozumiem wszystko - nawet jakis brak kompleksów, ale on z nich drwił bezczelnie a one chichotały głupie
obejrzalam wlasnie wojewodzkiego z grycankami.... te baby to masakra!!! przeciez ta corka co ma 16 lat wyglada jakby miala ze 35to juz matka mlodziej od niej wyglada....
acha mialam pytac... umowilam sie prywatnie na usg 4.04 zeby ta zastawke sprawdzic i stan wod. a pani mi powiedziala ze jak to juz 32 tydzien to koniecznie przed wizyta KTG ... macie juz robione KTG?

czyzvby milosc trwala nadal? dzwonil niecaly miesiac temu ze go wypuscili z tego osrodka wiec wszystko mozliwe. ale zaliczylam swoja droga powrot do przeszlosci wczoraj:/ i tak wogole....gdzie on ma gust...jesli ona mu sie podoba to znaczy ze ze mna jest juz tak zle????

no to ja Was zadziwie chyba teraz. ta srodkowa znamwydzwaniala w tamtym roku do mnie . okazalo sie ze to dziewczyna ojca mojego dziecka...no i jego zamkneli za bark papierow w osrodku dla cudzoziemcow i dzwonila blagac zebym go stamtad wyciagnela bo moge jesli powiem ze dziecko ze mna wychowuje. nawet ja na fejsie jakis czas mialam ale mnie wywalila potem jak powiedzialam ze na pewno miu nie pomoge. a wczoraj tez to ogladalam i jak kuba wspomnial na ten temat ze lubi cudzoziemcow to myslalam ze spadne z naroznika
czyzvby milosc trwala nadal? dzwonil niecaly miesiac temu ze go wypuscili z tego osrodka wiec wszystko mozliwe. ale zaliczylam swoja droga powrot do przeszlosci wczoraj:/ i tak wogole....gdzie on ma gust...jesli ona mu sie podoba to znaczy ze ze mna jest juz tak zle????
![]()

Moze On teraz szuka pocieszenia po prostu i wszystko mu jedno jaka?? Widzialam Twoje zdjecie i wczoraj dokladnie sie Jej przyjrzalam i nie dorasta Ci do pięt wiec nawet nie mysl ze cos nie tak z Tobą;-)
straszne zakończenie:-(

no to ja Was zadziwie chyba teraz. ta srodkowa znamwydzwaniala w tamtym roku do mnie . okazalo sie ze to dziewczyna ojca mojego dziecka...no i jego zamkneli za bark papierow w osrodku dla cudzoziemcow i dzwonila blagac zebym go stamtad wyciagnela bo moge jesli powiem ze dziecko ze mna wychowuje. nawet ja na fejsie jakis czas mialam ale mnie wywalila potem jak powiedzialam ze na pewno miu nie pomoge. a wczoraj tez to ogladalam i jak kuba wspomnial na ten temat ze lubi cudzoziemcow to myslalam ze spadne z naroznika
![]()
blond w takim razie ty tez celebrytka jesteś ;-)