Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a leki to wolno tak stosowac jak człowiek zdrowy???? jak Ty cwana jestes hehe![]()

a skad wiesz ,ze sa winni? Ja czekam na ofjcjalna wersję z prokurtury.
buziak po pierwsze primo-to Ty chciałas szczegółowej instrukcji masażu,więc na kogo mamy zwalać?A po drugie primo-już Ci uwierzę,że brak oliwki w czymkolwiek by przeszkodził:-)

hahaha!!zaza ja na tym zelu jade wlasnie:-):-) bo u mnie to na stowe by juz sie zmarnowal, co do tego kciuka jak maz taki malo jurny to zapytam na szkole czy zamiast kciuka moze byc "przyjaciel"....![]()
to faktycznie inny poślizg będzie lepszy...tylko, że ja oliwki na tamto miejsce bym nie zastosowała - za tłusta, ale jakiś żelik czemu nie![]()
tematy erotyczne utrzymują się już drugi dzień, a mój przyjeżdża dopiero za 6 dni, jak tak dalej pójdzie, to boję się o niego, bo mogę mu zrobić niechcący krzywdę na przywitanie![]()
no przeczytałam coś o wkładaniu kciuka... hmmmm... ale jeszcze nie wiem jak ta opowieść się kończy
![]()
zaza Ty się boisz???
a co mam powiedzieć ja i te dziewczyny,które nie mogę bo ciąża zagrożona?Przecież po tak długiej abstynencji to nasi faceci będą musieli się na jakieś L4 udać;-)
tak a najbardziej udzielaja sie te co najglodniejsze sa hihi:-) oj tam chociaz pogadac milo...;-)