Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to teraz cos bardziej ambitniejszego typu "Ukryta prawda", moze "Pamietniki z wakacji" albo "Dlaczego ja?" hihihi ło matko
Nie wierzę po prostu, że gdy coś się stało dziecku nie dzwoni się od razu na pogotowie.... Kuźwa nawet dzieci uczy się numerów alarmowych.
Spadam do znajomej, nie mogę na nich patrzeć. Tylko czekać jak ich w Tańcu z gwiazdami zobaczymy, a oceniał będzie Rutkowski....
Dla mnie też ta sprawa z Madzią kupy się nie trzyma, dlatego tak ciężko w to uwierzyć. Za bardzo mieszają się zeznania, bo z tego co pamiętam to na początku ona mówiła, że po kąpieli Madzia wysmyknęła jej się z ręczniczka a tu nagle, że wróciła się po pieluchy...???
Wierzę w to, że hormony, psychika potrafią oszaleć i czasem naprawdę byśmy się nie spodziewali, że tak czy inaczej zareagujemy na jakąś sytuację, ale tyle kłamstw jest w tej sprawie, że aż ręce opadają.
Po tej drugiej dziewczynie z którą rozmawia Ewa widać, że coś jest nie tak...
;-) Ja też oliwkę mam zakupioną i to nawet 3 opakowania bo w biedronce Bambino po 8,49zł jest więc taniej nie znajdę. Tylko po co mi masaż krocza skoro czeka mnie cc?? A K. nie taki głupi na jakiego wygląda i nie uwierzy, że tak czy inaczej powinnam go robić. Trudno, najwyżej wyjdę na niewyżytą seksualnie.
Zaraz Rozmowy w toku. Miałam nie oglądać bo nie lubię tego ale intryguje mnie co powiedzą te dwa wypłochy.... Oni powinni teraz za kratkami siedzieć, a nie przed kamerami.
a przyjemnosc bedzie 
tematy erotyczne utrzymują się już drugi dzień, a mój przyjeżdża dopiero za 6 dni, jak tak dalej pójdzie, to boję się o niego, bo mogę mu zrobić niechcący krzywdę na przywitanie![]()
nie ma na co czekać, odezwę się pewnie wieczorem
to teraz cos bardziej ambitniejszego typu "Ukryta prawda", moze "Pamietniki z wakacji" albo "Dlaczego ja?" hihihi ło matko