buziak
Fanka BB :)
klaskanie bedzie jak tak sie rozluznie od tych masazy![]()
nie no nastepna no ... nie moge!!!
Podejrzewam, ze nie takie masaze przechodziłas w zyciu i jak PUSSY Ci sie od nich nie zepsuła to i teraz Ci nic nie zaszkodzi :-):-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
klaskanie bedzie jak tak sie rozluznie od tych masazy![]()
nie no nastepna no ... nie moge!!!
Podejrzewam, ze nie takie masaze przechodziłas w zyciu i jak PUSSY Ci sie od nich nie zepsuła to i teraz Ci nic nie zaszkodzi :-):-)
zgadzam się z tobą, np. takie menelskie rodziny (nie mam na mysli biednych, ale taką czystą patologię) mnożą się jak króliki, a ilu dzieciom z takich rodzin udaje się wyjść na prostą? no własnie, niewielua ja to nawet wczsniej sprawe bym rozwiazała - jestem za podwiazywaniem!!

Mama Madzi klamała, miotała się i jej zachowanie rzeczywiscie nie mieśći się ogólnie przyjętych normach, co nie oznacza,ze zabiła MAgde z premedytacją- mogło tak byc, ale nie musiało. Wyniki śledztwa oczywiscie- moga odbiegac w pewnych aspektach od rzeczwistości, ale tylko w pewnych. To znaczy jesli przyczyna smierci był uraz głowy, a nic innego to oni sie tego dowiedzą napewno. Natomiast czy uraz był spodowoany celowo czy niechcący napewno bedzie obarczone pewną dozą niepewnosci- aczkolwiek da sie okreslić z jaką siła spadło dziecko czyli czy ktos nim rzucił czy nie.
Poz atym nie każda matka kocha tak samo sowje dzieci itd, J sie z wyrokami wstrzymuję, bo tak jak napisałam ja nie chciałabym być w ten sposób osądzona....My nie znamy faktów, znamy obrazy z telewizji, fragmenty obrazów, fragementy wypowiedzi. Fragmentami łtwo maipulować i z niewinnego zrobic winnego. J nie mówię,ze oni sa niewinni, ja mówię,że póki co winy im nie udowdoniono i chciałabym w głębi serca bay to był nieszczesliwy wypadek.
. I pośmiać się - nieźle poprawiłyście mi humor!
. Niestety nie wierzę rodzicom :-(Dziewczyny a ktos wie co z Lena.... bardzo dlugo juz sie nie odzywa ??? hmmm ...logowala sie 2 dni temu... ?!?!