reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziś byłam z młodym u laryngologa i była jakaś para z 2 małych dzieci jedno około 1,5-2latka i drugie malutkie- generalnie matka siedziała z ręką w szynie i królewna nic nie robiła, a ojciec latał z małym na ręku i pilnował starszego które przychodnie rozpierdzielało :D podchodzi do mnie i się pyta czy pomogę mu ubrać kurteczkę temu małemu <szok> więc ja chcę pomóc,a ten mi dziecko dał na ręce, bo on się jeszcze boi :D więc ubrałam i zapakowałam do wózka- okazało się, ze chłopiec ma 2tyg i aż się wzruszyłam jak sobie pomyślałam, ze za jakiś czas będę taką kruszynkę też mieć :) no i wydawał mi się taki malutki, a urodził się 4300gr wiec do najmniejszych nie należał :)

Kurcze taka zwykła sytuacja, a ja cały czas mam tą dzidzie przed oczami:-):-)

normalnie aż mi się żal tego kolesia zrobiło... a królewna w ogóle na to nie zareagowała??
Nie dziwię się, że masz tą dzidzię przed oczami, przecież takie maleństwa są kochane!!;-)

Poza tym nie każda matka kocha tak samo sowje dzieci itd.

avo no nie zartuj:eek: Kazdy inny ale ten argument to do mnie nie przemówi:no:

ło matko juz mnie brzuch boli od rechotow... mistrzyni cietej riposty

albo poprostu niedowiarek ;)) nie wierze wam w te cnotliwe opowiastki
:-p

buziolku to ty masz ambitne plany,więc może jednak masuj się,masuj;-)a po oliwkę zawsze męża możesz posłać...swoją drogą ciekawe,co by zrobił mój M. jakbym mu zaproponowała taki masaż????

sama nie siegne a moj P to sie mie boi bardzi jak ognia:sorry::rofl2:

Czy tu zawsze muszą być takie tematy jak mnie nie ma ?? ale przynajmniej można się pośmiać, wczoraj leżąc w wannie czytałam o tych masażach :) i chyba lepsza oliwa z oliwek czy migdałów do nich jak zwykła oliwka..

zaraz sie okaze ze moze tez byc bita smietana albo ciekła czekolada:-):-):-)

normalnie aż mi się żal tego kolesia zrobiło... a królewna w ogóle na to nie zareagowała??
Nie dziwię się, że masz tą dzidzię przed oczami, przecież takie maleństwa są kochane!!;-)
Królewna siedziała z miną taką :/ nawet on do gabinetu wszedł z maluszkiem, a ona niby ze starszym została tylko to starsze wywalało wszystko co się da, a babki z rejestracji zbierały :baffled: ale ta kruszynka którą pare minutek trzymałam- niech ten czas leciiiiii.

Buziak :D
Jadłam dziś bitą śmietanę z deserkiem czekoladowym :D i w obecnej sytuacji musi mi taka wersja wystarczyć :D

Wy to tematy macie :-D alez sie usmialam:-D:-D:-D
A co do rodzicow Madzi to mnie szkoda nawet gadac - ja im nie wierze szok szokiem ale uknus porwanie:no: a najgorsze pozostawic cialko swojego dziecka gdzies tam na mrozie:no::wściekła/y: sorki ale tylko potwory robia takie rzeczy.

Buziak :D
Jadłam dziś bitą śmietanę z deserkiem czekoladowym :D i w obecnej sytuacji musi mi taka wersja wystarczyć :D

Agus znasz to o krowie co duzo muczy ???:-)
My co najwyzej i tak same samiuskie z tym zostaniemy ;))

Kamila - smacznego i na zdrowie!!

Alez mi sie spac zachciało :eek: chyba od tej hennej oczy ie dalej szczypia ;/

udało mi się Was doczytać

Viola, niespodzianka - nie znam płci, bo jak weszłam do gabinetu, to od razu lekarz usłyszał, ze ja juz nie chcę znać płci, ma byc niespodzianka,

asiia - super wieści, trzymam kciuki, żeby tak dalej!!!

I nie pamiętam co komu jeszcze.

reklama
Witajcie,
już po pracy w ogrodzie, po pracy zawodowej też.

Mam ciekawy link o karmieniu i jak się ma do IQ dziecka.
Sposób karmienia dziecka a IQ - Racjonalista

:)

dzisiaj wlasnie w SR mielismy wyklad o karmieniu. pytalismy ta pania o karmienie na zadanie, i czy powinno sie robic te przerwy 2 godzinne pomiedzy. powiedziala ze na poczatku na pewno nie ma co wprowadzac regularnosci, w pierwszym miesiacu to nie ma sensu a pozniej jak dziecko pozwoli. niektore sie da troche ustawic, niektore nie... w kazdym razie w pozniejszych miesiacach nie ma sensu karmienie jak tylko dziecko zacznie marudzic, nie ma co przesadzac z tym na zadanie. tak powiedziala :baffled: to karmienie to cala filozofia jest, masakra....

Do góry