reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kochane ja idę spać. Ciśnienie nadal mam strasznie niskie i taka słaba jestem. Nerwy i ból zrobily swoje. A poza tym nie mam już ochoty patrzeć dzisiaj na mojego K. który łazi ofukany.

Życzę miłych nocek i ciekawych snów.

Mam nadzieję, że jutro pojawią się jakieś nowe wieści od naszych nowo upieczonych mamusiek :-)

reklama
malinka - witaj!!! co do witaminek - chyba nie do końca tak, pewnie mają jakiś wpływ, ale nie największy. Ja w mojej poprzedniej ciąży cały czas brałam witaminki i mała ważyła 3430g - czyli żaden kolos, taka średnia.

Hej! Jestem tu nowa :-)i kurcze żałuje że wcześniej tu nie zajrzałam. To moja pierwsza ciąża, termin mam na 4 czerwca. Widzę że jest dość sporo czerwcowych mam;-) Co niektóre nawet z moich stron- pozdrawiam snoopy12:-)
Hejka:-) do ktorego lekarza chodzisz????:-D

Co do ZUSu i macierzynskiego to ja w doopie jestem, bedzie jak bedzie i juz...:dry: co do snow chciala bym żeby mi się przyśniło jak mała wyglada:-p

Jak już masz kod suwaczka to go skopiuj, następnie wchodzisz w ustawienia, potem edytuj sygnaturę i tam wklejasz.[/QUOTE]
Dziękuję za wskazówki:-)

Chodzę do Dr Pyskło a Ty??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
normalnie jak czytam co Was czasem spotyka,to się zastanawiam na jaką cholerą są te składki:wściekła/y:
brykam się opluskać

Jak to po co? Abyśmy w wieku 67 lat mogły odebrać zajebiście wysokie emerytury!!!

A tak w temacie - Babcia mówi do wnuka:
"Widzisz wnusiu kiedyś zabierałeś mi dowód żebym nie głosowała, teraz ja zabiorę ci miejsce pracy"

Smutne ale prawdziwe.....

malinka Kurde coś kojarzę ale nie do konca:-p Do Jankowskiego:-D
Edytuj posty:-p i luknij w regulamin bo zaraz znowu się karny posypie...:-D

modlak jeszcze z rok temu byśmy się z tego śmiali a dziś jest to realne.... moj tato się łudzi że im to nie przejdzie... ledwo chodzi po 3 zabiegach a pracować mu karzą:wściekła/y:

malinka witaj wśród nas:tak:

Co do dużej wagi dziecka to róznie mowia, ze np. genetycznie a ja urodzilam dziecko wazace 4.300 a moja mama całą nasza czworke wazaca po 3 kg z "groszami":-D
ja po prostu mojego chyba przekarmiłam:zawstydzona/y:
ciekawe jaki drugi będzie:tak:

Wspolczuje Wam tych problemow z ZUS-em:-(

Kuba wlasnie zasypia, mąż pojechal do pracy i luz na całego :)

reklama
Gadałam z M Gracjan jak się urodził ważył 2600gr, Ala jak się urodziła ważyła 2700gr... i teraz zastanawiamy się jak duża będzie Oliwka. Niby na fenoterolu dzieci tyją szybciej i więcej.... ja sama jak się urodziłam ważyłam 3200 a nogami podobno można było mnie nakryć:-D
Witaminki biorę od początku jak tylko przestałam kwas brać. A i tak czasami miałam wrażenie jak bym jakieś braki miała.....

Do góry