Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nanulika- a podmyłaś sie przed pobieraniem moczu? To bardzo ważne i ma wpływ na wynik
espernza- ja tez przedłużam juz od 1, 5 roku. Efekt super. Tak , jak napisalaś, wstaje rano i nie straszę)), ale niestey moje naturalne bardzo sie osłabiły
![]()

Jedyne czego nie lubie prasować to zasłon, być moze dlatego moje zaslony piorę tylko 3 razy w roku

wrecz jest okazem zdrowia poza malymi "wpadkami";-)
(zresztą co jemu nie smakujeNo , to sie nie martw. Wynik jest po prostu przeklamany i najlepiej go powtórz. Przede wszystkim trzeba rano podwozie wymyćniestety nie, nie wiedziałam,ze to ma wpływ....
wstałam rano i pobiegłam do kibelka, nie wiem czy zdążyłabym się podmyć![]()
Hmmm a malujesz oczy dodatkowo? Może jak zmywasz make up to za bardzo je szarpiesz? Ja w sumie dość często robie kreski itd i cięzko się to potem zmywa, więc ważne by ich za bardzo wacikiem nie molestować. Albo może nakłada ci za ciężkie rzęski w porównaniu do Twoich i to je osłabia. Ja ostatnio zakładam krótsze i cieńsze. Efekt praktycznie taki sama a duzo lepiej się trzymają i nie niszczą moich naturalnych.

Zaza to dobry pomysł by założyć sobie raz na próbe i zobaczyc jak sie w tym czujesz:-) Choć z doświadczenia wiem , że większość lasek się uzależnia. Ja zaczęłam farbowac włosy w domu, żeby na fryzjerze oszczędzić, by móc mieć rzęsiska![]()