reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Nanulika - Co do siuśków to mogę się wypowiedzieć tylko w pewnych kwestach :-) ale miałam z nimi problemy bo od dziecka mam kłopty z pęcherzem:-(
Tak jak mówi Maćku żurawinka nie zaszkodzi ale ja nie polecam żadnych tabletek tylko sok naturalny 100% - kwaśny ale pomaga! Jak go znajde na necie to prześle linka :-) koło 8 zł za niego daje więc luzik :-)
Podmywanie się przed badaniem moczu jest obowiązkowe i w dodatku od razu do pojemniczka nie siusiaj :-) pierwszy strumień do kibelka i dopiero później łapiesz :tak:

ninuszka - czyli wychodzi,że wszystko zrobiłam nie tak bo ani się nie podmyłam ani nie spuściłam nic:p od razu w kubeł! :D

dzięki za info:p cóż jeszcze się nauczę:p

ninuszka - czyli wychodzi,że wszystko zrobiłam nie tak bo ani się nie podmyłam ani nie spuściłam nic:p od razu w kubeł! :D

dzięki za info:p cóż jeszcze się nauczę:p

heh;) na Twoim miejscu żeby się uspokoić to zrobiłabym jeszcze raz to badanie :-) juz z podmyciem się itp :-) żeby mieć pewność że wszystko jest oki :-)
A tutaj jest link do tego soku z żurawiny http://www.s349970680.domenaklienta.pl/zdrowa/
piję go od pocżatku ciązy i wyniki moczu mam rewelacyjne a wcześniej co chwilę infekcje pęcherza łapałam :(

Aham. Czyli to jest jakiś lepciejszy... Ja widziałam chyba takie zwykle. Czy one się nadają?

Zaza to dobry pomysł by założyć sobie raz na próbe i zobaczyc jak sie w tym czujesz:biggrin2: Choć z doświadczenia wiem , że większość lasek się uzależnia. Ja zaczęłam farbowac włosy w domu, żeby na fryzjerze oszczędzić, by móc mieć rzęsiska :)
Piszecie, że nie musicie malować już rzęs. A co z Waszymi naturalnymi? Nie widać ich wśród sztucznych? Bo ja mam np jasną oprawę oczu i u mnie byłoby widać...

Ruda mi nic nie leci, cos czuje ze bede miala znowu malo pokarmu:-(
ach...trudno, Kuba jakos zyje na mm wiec drugi też jak coś:tak: wrecz jest okazem zdrowia poza malymi "wpadkami";-)
Podobno nie ma znaczenia, czy ma się wcześniej siarę czy też nie. Więc wszystko przed Tobą ;-)
ja na chwilkę tylko bo lecę do gina
Trzymajcie kciuki!!
Będę mieć pierwszy raz ktg dziś
czytać będę po powrocie

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Nanu mi nikt nic nie mowil o podmywaniu sie. Przynajmniej wiesz, co tam naprawde jest a nie po dezynfekcji;-) Powiedzieli mi tylko, ze poranny no to tez pobieglam do kibelka i prosto do pojemnika;-) Nie sadze, zeby wynik byl przeklamany.

To ma być badanie moczu i stwierdzenie co się w nim zawiera. Niestety bakterie, ktore złapiemy do pojemniczka w trakcie poboru siusiów, przeklamuje wynik. Dlatego ważne jest podmycie i środkowy strumien. Kazdy lekarz powinien o tym poinformować. co innego jak robimy wymaz z pochwy, wtedy się nie kąpiemy zeby wynik był miarodajny.

Addiena kusisz ;-) tylko jak znaleźć profesjonalną kosmetyczkę, która mi moich nie zepsuje??:eek:

Musisz sie rozeznac, bo to ważne zeby trafić w dobre rece. Ja za zalozenie zaplacilam 200 zl, teraz chodze raz w miesiacu na uzupelnienie i place od 70-100 zl w zaleznosci jakie mam ubytki ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry