Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ninuszka - czyli wychodzi,że wszystko zrobiłam nie tak bo ani się nie podmyłam ani nie spuściłam nicod razu w kubeł!
dzięki za infocóż jeszcze się nauczę
![]()
Aham. Czyli to jest jakiś lepciejszy... Ja widziałam chyba takie zwykle. Czy one się nadają?maćku nie,to jest obustronna pianka,z jednej strony twarda,z drugiej średnio.
Dwustronny materac piankowy Hevea Duo Activia do łóżeczka dziecięcego 120x60 cm - sklep dla dzieci – 2o2.pl
Piszecie, że nie musicie malować już rzęs. A co z Waszymi naturalnymi? Nie widać ich wśród sztucznych? Bo ja mam np jasną oprawę oczu i u mnie byłoby widać...Zaza to dobry pomysł by założyć sobie raz na próbe i zobaczyc jak sie w tym czujeszChoć z doświadczenia wiem , że większość lasek się uzależnia. Ja zaczęłam farbowac włosy w domu, żeby na fryzjerze oszczędzić, by móc mieć rzęsiska
![]()
Podobno nie ma znaczenia, czy ma się wcześniej siarę czy też nie. Więc wszystko przed Tobą ;-)Ruda mi nic nie leci, cos czuje ze bede miala znowu malo pokarmu:-(
ach...trudno, Kuba jakos zyje na mm wiec drugi też jak cośwrecz jest okazem zdrowia poza malymi "wpadkami";-)
ja na chwilkę tylko bo lecę do gina
Trzymajcie kciuki!!
Będę mieć pierwszy raz ktg dziś
czytać będę po powrocie
Nanu mi nikt nic nie mowil o podmywaniu sie. Przynajmniej wiesz, co tam naprawde jest a nie po dezynfekcji;-) Powiedzieli mi tylko, ze poranny no to tez pobieglam do kibelka i prosto do pojemnika;-) Nie sadze, zeby wynik byl przeklamany.
Addiena kusisz ;-) tylko jak znaleźć profesjonalną kosmetyczkę, która mi moich nie zepsuje??![]()