reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ja juz pisalam ze mam gryka-pianka-kokos ;p nie bede teraz juz zmieniac mam tez narzutke antyprzeciekową pod prześcieradlo ;p mam nadzieje ze mi palma nie wyrosnie ;p a jak wyrosnie to najwyzej pojde sprzedawac kokosy haha:DD

a ogolnie chyba musze isc do reklamacji z moim wozkiem- wlasnie go pierwszy raz zlozylam w wersji gondolowej i niby wszystko sie ladnie wpielo a gondola jak sie ją chwyci to sie kolysze... nie wiem czy to taki bajer usypiajacy czy wada;// ale raczej wada;/

reklama
Witam dzisiaj dopiero teraz. Przedpołudniem w pracy zyczenia byłam złożyć.:-)

Aylin wszystkiego najlepszego:)

Leydykiss witaj

U mnie też jeszcze żadnego mleka ani na cyckach ani na staniku czy koszuli nie widać. Dzisiaj upiekłam baranka do świeconki, chociaz cos będe miała.

Ni o mój malowany korytarz chyba dzisiaj skonczą, kurcze kurz w całym domu. Ciekawe kto to ogarnie? :crazy:

Ponoć dużo pali ;-)

Ale Blond pisała, że pomimo tego, że miała ochraniacz/ceratkę na materacu to jak młody się zsikał to i tak poszło bokiem i zakwitł...:eek:
Kiedy ja się dowiedziałam, że mało :szok: zgłupiałam :wściekła/y:
Macku ja nie mialam takiego czegos:no: ja mialam normalna ceratke na materac a pod przescieradlo, chyba z canpola, 90/120 czy jakos tak. ale nie polecam tych ceratek bo sie przesywaja pod spodem. potem mialam takie podklady jak bedziemy braly na lozko do szpitala to obkladalam nimi cale lozko i na to przescieradlo z gumka tez no ale tez bokami jakos szlo. a to to ciekawe jest, to sie przytnajmniej nie przesunie

Ano właśnie, nie przesunie się -> nie zamoczy -> nie zakwitnie :-D

Ejjj... teraz zauważyłam że to boków nie ma! tylko gumką się zaczepia :/ znaczy się, bokiem siuski mogą pójść i mi gryka zakwitnie :/

Ostatnia edycja:
Dzięki za kciuki, wszystko w normie 1700gr, nadal chłopak, żelastwo tylko muszę znowu brać

Ja też chcę takie rzęsy!!!!!!

Aylin
Niechaj ci się kochana darzy na każdym polu:tak:

ladykiss

witaj!

Jestem zmasakrowana po nocce, Maks chyba odreagowuje stresy związane z przedszkolem niestety w nocy. Kilka godzin nie mogliśmy go spacyfikować, płakał, krzyczał, rzucał się i mówił od rzeczy o krokodylach, niedźwiedziach, potem jak już się wydawało, że będziemy spać usiadł na łóżku i zaczął rzewnie płakać mówiąc, że nie dostał żadnego listu. Matko jedyna, co się dzieje w głowie trzylatka??

maćku ja też chciałam kokos-gryka,ale trochę poczytałam i przestałam tak bardzo chcieć,a potem sobie jeszcze pooglądałam różniaste materacyki w sklepie,powąchałam,pomacałam,popytałam...babka w sklepie też mówiła,że te gryczano-kokosowe nie bardzo są,dużo osób się skarży.Więc stwierdziłam,że kupimy piankę taką w miarę twardą.Mężu wczoraj był w sklepie,zmówił,zapłacił i dziś przyjechał.Ja myślę,że dobry będzie.A ceratki czy jakiś podkład to swoją drogą będę używać.
Cosik miałam jeszcze napisać i mi się zapomniało.
AAAAAA mąż mi spakował rzeczy do szpitala W WALIZKĘ,bo stwierdził,że on spokojniejszy będzie:szok:
karamija &&&&&&&

karamija no to super, że wszystko w porządku:tak:
w sumie inaczej nie mogło być;-)

kurcze rzeczywiscie co to sie dzieje w glowie 3-latka:szok:
moj na szczescie na razie nie ma zadnych "akcji" w nocy ale wszystko przede mną:tak::-) teraz śpi już 3 godzinę, On to ma spanie, nie ma co.

Ruda no to super się mąż zachował :)
Moj wczoraj sie mnie spytal czego mi jeszcze brakuje do szpitala i zebysmy po to juz jechali, zeby miec swiety spokoj:tak:
chyba powoli do Nich dociera, ze niewiele czasu zostało.

karamija super!!!

polaa mój męż to od początku tak na mnie chucha i dmucha,jakbym się miała rozpaść:-)a już teraz jak mi brzuchol wariuje i ciągle praktycznie jak kamień jest to się naprawdę wystraszył;-)i co dzień tłumaczy Jasiowi,że jeszcze ma poczekać choć z miesiąc.Słodkie są te ich "męskie rozmowy" we trzech:-D
a jak twoje bóle?

A dziekuje, dzisiaj o wiele lepiej:tak:
maz przywiozl mi z apteki maść na wszelki wypadek ale jeszcze jej nie uzylam bo jest naprawde dobrze (nie zapeszac) i oby juz nie wrocilo

reklama
Do góry