reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Moj nie gada do brzucha a jak juz dotknie to tak lekko ze prawie jak nic, zero sexu do tego i wogole lipka.

Mam susze jak nic

Mamina no normalnie jakbym to ja napisała.
Ale stwierdziłam, że mój jest emocjonalnie bardzo ostrożny i wycofany. Wczoraj się cieszył jak dotykał, ale musiałam mu powiedzieć: dotknij tu na chwilę. I to trzema palcami jakby mi cholera puls sprawdzał;) No dosłownie boi się dzikus jeden:confused2:
A sex to tak rzadko, że szkoda mówić. Niedługo zapomnę, jak to się robi.

Ja to juz dawno zapomnialam co to sex:-D, Ja tam znowu dziewica jestem:-D. A co do gadania do brzucha to moj M ciagle cos tam bredzi, najczesciej to jaka fura Mia bedzie jezdzic, jaki alusie fura bedzie miala, jaki silnik :crazy:itp. Ja juz nawet tego nie slucham. I z dotykaniem tez nie ma problemu - ciagle by glaskal.

karamija
- gratki z wizyty:tak: super ze wszystko ok
Aylin - wszystkiego najlepszego :-) duzo usmiechow

Ostatnia edycja:
Heheh jakby swojego szwagra słyszała - urodziły mu się dwie córki (obecnie 2.5 i 4 latka) i już broń szykuje na przyszłych zalotników! Nikogo nie dopuści!!! Ale co Ci biedni Ojcowie mogą - same wiemy co robiłyśmy mimo tego, że Tatusiowie niby to stali na straży :-D
Pierwsze słowa mojego męża do mojego taty kiedy dowiedzieliśmy się że będzie dziewczynka "za 18 lat trzeba ogrodzenie elektryczne wokół domu rozstawić" ;-)

xdorotaa a ogolnie chyba musze isc do reklamacji z moim wozkiem- wlasnie go pierwszy raz zlozylam w wersji gondolowej i niby wszystko sie ladnie wpielo a gondola jak sie ją chwyci to sie kolysze... nie wiem czy to taki bajer usypiajacy czy wada;// ale raczej wada;/[/QUOTE pisze:
Sprawdź jakie ma opinie na forach, może to faktycznie dodatkowy bajer ale też w to wątpię

Dzięki za kciuki, wszystko w normie 1700gr, nadal chłopak, żelastwo tylko muszę znowu brać

Ja też chcę takie rzęsy!!!!!!

Aylin
Niechaj ci się kochana darzy na każdym polu:tak:

ladykiss

witaj!

Jestem zmasakrowana po nocce, Maks chyba odreagowuje stresy związane z przedszkolem niestety w nocy. Kilka godzin nie mogliśmy go spacyfikować, płakał, krzyczał, rzucał się i mówił od rzeczy o krokodylach, niedźwiedziach, potem jak już się wydawało, że będziemy spać usiadł na łóżku i zaczął rzewnie płakać mówiąc, że nie dostał żadnego listu. Matko jedyna, co się dzieje w głowie trzylatka??
Brawo dla maluszka :-) a straszy synek faktycznie niezłe przeboje wam funduje

Aham. Czyli to jest jakiś lepciejszy... Ja widziałam chyba takie zwykle. Czy one się nadają?

Piszecie, że nie musicie malować już rzęs. A co z Waszymi naturalnymi? Nie widać ich wśród sztucznych? Bo ja mam np jasną oprawę oczu i u mnie byłoby widać...

Podobno nie ma znaczenia, czy ma się wcześniej siarę czy też nie. Więc wszystko przed Tobą ;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nie widać ich bo klei się rzęsa na rzęse a nie do powieki, więc te co zostają są niewidoczne w gąszczu sztucznych. Moje też są dość jasne :) POza tym nie trzeba robić kruczoczarnych. Ja czasem sobie walne grafitowe albo ciemnoniebieskie (oczywiście ten koloryt jest widoczny dopiero przy mocnym słoneczku więc super na wakacje opcja )

Kiedy ja się dowiedziałam, że mało :szok: zgłupiałam :wściekła/y:
To może zależy od rocznika, rodzaju paliwa itd. Moja siostra ma i narzeka. Ale parametrów nie znam...

maćku ja też chciałam kokos-gryka,ale trochę poczytałam i przestałam tak bardzo chcieć,a potem sobie jeszcze pooglądałam różniaste materacyki w sklepie,powąchałam,pomacałam,popytałam...babka w sklepie też mówiła,że te gryczano-kokosowe nie bardzo są,dużo osób się skarży.Więc stwierdziłam,że kupimy piankę taką w miarę twardą.Mężu wczoraj był w sklepie,zmówił,zapłacił i dziś przyjechał.Ja myślę,że dobry będzie.A ceratki czy jakiś podkład to swoją drogą będę używać.
Cosik miałam jeszcze napisać i mi się zapomniało.

Przypomniało mi się, że na allegro widziałam takie gryczane maty/nakładki. Więc można sobie kupić materac piankowy, dokupić taką matę a jak zakwitnie wyrzucić a materac wyprać :tak:

A patrzę teraz na moje wyniki i mam cukier w moczu. Wtf? Test glukozowy robiłam miesiąc temu i było ok. Lekarz zignorował to. Mogła mieć wpływ na to wypita trochę wcześniej szklanica coli?

Mój D do brzucha mawia 'Halo! Tu mówi ojciec..' :)

Jestem zadowolona, bo znalazlam dzisiaj miejsce na KAszubach gdzie można dostać prawdziwe domowe wędliny. I jeszcze przy okazji mają tam stawy rybne, więc wróciłam dodatkowo z wielkim pstragiem, którego własnoręcznie wybrałam :)

Mój D do brzucha mawia 'Halo! Tu mówi ojciec..' :)

Jestem zadowolona, bo znalazlam dzisiaj miejsce na KAszubach gdzie można dostać prawdziwe domowe wędliny. I jeszcze przy okazji mają tam stawy rybne, więc wróciłam dodatkowo z wielkim pstragiem, którego własnoręcznie wybrałam :)

He he dobre :) Mój dostał jakiejś obsesji na punkcie mojego brzucha. Cały czas mnie po nim maca, stuka, puka i jak mnie widzi to mówi "Oooo Brzuchol!!!" (piszę z dużej litery, bo chyba uważa go już za odrębną osobę). Natomiast sexu też niet, ale z mojej winy, bo nie mam ochoty w ciąży, więc już odpuścił i mnie nie molestuje. Cierpliwie czeka i w zamian dużo się przytulamy. Mam nadzieję, że po porodzie libido szybko wraca do normy.

reklama
A patrzę teraz na moje wyniki i mam cukier w moczu. Wtf? Test glukozowy robiłam miesiąc temu i było ok. Lekarz zignorował to. Mogła mieć wpływ na to wypita trochę wcześniej szklanica coli?
z tego co ja wiem mocz i krew powinna być naczczo... zawsze bez wyjatku, musisz powtorzyc badania bo na bank cola fauszuje wyniki....

co do nakladek ja tez kupilam zwykly materac piankowy z zamiarem dokupienia nakladki gryczanej bo widzialam i wsiakly:baffled: nie moglam nigdzie znależć...

Co do domowych wedlin ja niedawno z wedzarni wiejskiej domowej wrocilam:-D matko jakie zapachy:-D nawpierdzielałam się swojskiej kielbachy i szczesliwa jestem:-D

A moja Ala maluje steropianowe jaja:-D i cale łapki ma już kolorowe:-p

Do góry