Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziwnie się jakoś czuję. Boli mnie delikatnie podbrzusze i mnie mdli mimo ze jadłam dawno bo o 17. Brzuch twardniał ale wcześniej i tak raczej w normie, moze 4-5 razy.
I teraz pytanie czy ból to efekt zabiegów kulinarnych teściowej czy coś się zaczyna dziać....
Mam mieszane uczucia. Dziecko czuję bardzo intensywnie od piątku.
Ja mam cały czas, co wieczór z termometrem siedzę bo na dodatek mam spierzchnięte ustaDziewczyny czy macie tez napady goraca? ostatnio czesto mam tak, ze siedze i od tak czuje jak robi mi sie goraco na twarzy jakbym plonela, chwile potrzyma i puszcza......dziwne uczucie
![]()

Aylin - rowniez ode mnie kciuki!! napewno bedzie dobrzea Misia jest bezpieczna:*
Ja zmeczona swietami....dobrze ze juz po.
Ogolnie 4 dzien nie spie tak mnie boli na wysokosci krzyza...albo bardziej w posladku lewym i promieniuje na cala noge... nie wiem co to ale ani sie schylic ani wstac z miejsca ani usiasc...masaka;/// az cala noga czasem dretwieje... nie wiem czy to normalne, ale wattpie;// Mały brykal bardzo wczoraj i przedwczoraj dzisiaj sie troszke wyciszyl ale czasem da o sobie znac wiec jestem spokojna![]()