Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaza, ja nie dam radya Tobie po nicy odpuszcza?

gratuluję udanej wizyty położnejWitam i ja
Polozna juz sobie poszla wiec moge pisac.
I tak: 20 kwietnia spotkanie z lekarzem i USG
Mala wazy okolo 1600 wedlug ich pomiarow brzuchai powiedzialy ze do tych najmniejszych raczej nie nalezy
- zobaczymy czy sie potwierdzi na USG. Serducho 152/min wiec ok. Ulozona glowka w dol
.
U mnie cisnienie tak troszeczke podwyzszone, mocz ok, krew pobrana.
A co do tych boli to nie wiedza co to, powiedzialy ze mam o tym powiedziec lekarzowi na wizycie, ale raczej nic groznego ze to t
aki objaw ciazy. Zobaczymy jak to bedzie dalej z tymi bolami jak sie nie skoncza lub beda mocniejsze to jade do szpitala.
A i na nastepnym spotkaniu robimy ,,BIRTH PLAN''.
Tak wiec ogolnie jestem zadowolona.
ojj cto znaczy ze jeszcze pamiętacie o mniegkvip - fajnie, że wizyta udana, ja mam jutro, ale też tylko albo u GP, albo u położnej,
Lena - ostatnio była o Tobie mowa, że zniknęłaś i nie wiadomo co u Ciebie,
aż tak miło z rana mi się zrobiło
Aylin ja też tak miałam tylko akurat nie krwawiłam i troszkę mnie brzuch pobolewał jak za długo chodziłam czy chciałam się położyć bądź wstać i to takie uczucie jakby mały pchał się na dół. Też mam nadzieję, że wytrwamy do 38tygodnia. &&&&&&&& za Ciebie będę trzymaćWłaśnie nie. Nic mi nie było. Wszystko ślicznie i ładnie do tej pory. Ani zakazu ćwiczeń, pracy. I nagle buuuuum.
Delikatnie się przestraszyłam, ale liczę że będzie dobrze i do 38 tyg doczekam.

polaa pierwsze słyszę że jest coś takiego, że jak się mierzy obwód brzuszka co później są jakieś cm które odpowiadają danemu tygodniowi. Może byś napisała coś więcej tzn czy/gdzie można znaleźć taką tabelkę czy coś Bo mi gin nie mówi ile bobo waży tylko w szpitalu się dowiedziałam jak byłamsnoopy ja Kube napuszczam wody do wanny i robię piankę
On sie bawi, ja tyle co glowe mu myje, namydlam Go i na koniec spłukuje
ale uwierz słoniowi i to nawet ciężko robić
gkvip dzieki, no miejmy nadzieje, ze to nic powaznego tylko po prostu taka przypadłość w ciążya co do wagi dzieciatka to mi w sumie mowila przy Kubie ze duze dziecko bedzie i na przedostatniej wizycie powiedziala ze 4 kg wazy na pewno
i sie jej sprawdziło:-) a brzuszek mierzyla co wizytę, chodzi mi o te cm co odpowiadaja danemu tygodniowi ciąży
No dobra - to ja tez zmykam przytulić się do swojego Królewicza (chyba już łóżeczko zagrzał), bo rano wizyta.
Pospałam sobie dzisiaj, a i tak chce mi się spać...
I ja sie witam
Ja dzis przespalam cala noc bez siusiu:-) Jaka wyspana jestem.
Dzień doberek
Mnie mąż dzisiaj obudził przed 7 :/ ale już się zrehabilitował, bo dostałam od niego śniadanko - drożdżowca, jabłecznik i ciepłe kakao
mlodak wyczytałam ostatnio, że krwawienia mogą występować przy skracaniu szyjki, a jesli twardnieje przy tym brzuch to jest bardzo niebezpieczne, więc w sumie dobrze, że u Aylin nie było poza krwawieniem innym objawów...
Dziś wizyta u gina i wyniki odebrac idę przed ;o Jak dobrze pamiętam dziś również ktoś ma wizytę (zabij mnie bo nie pamiętam kto) także &&&&&&&&&&& wpadnę później teraz lecę oglądnąć jakiś film i śniadanko zrobić ;D
, nie mogłam sie ułożyc , co chwile się budziłam a rano byłam juz zrobić
...siku tylko 2-3 razy w nocy, a syn już tylko raz płacze i praktycznie przesypia całą noc u siebie w łóżeczku
Wczoraj nawet mąż mnie "wymasował"
wiec tym bardziej dobrze spałam
Czyli mamy obecnie temepratury podobne :-)Cześć dziewczynki u Mnie już 16 godzina i na dobre zaczyna się jesień wieje mocno od piątku po 7 -10 stopni rano .....
I ja sie witam Ja dzis przespalam cala noc bez siusiu:-) Jaka wyspana jestem.