Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty nie przesadzaj z tymi śliwkami bo ja ostatnio się na nie rzuciałm że 20 dkg zjadłam na raz a potem spać nie mogłam bo co chwilę do kibelka biegałamkatrina gratuluję udanej wizyty :-)
ja już nie mam co jeść to wcinam suszone morele i śliwki !!! dobrze że mój K już wraca to do sklepu się pojedzie), może dziś zaszaleję i loda sobie jakiegoś kupię !!!!!!!!!!!!!
Wow! Faktycznie duża Dzidzia :-) ale moja też mała nie będzieDziekuje za wszystkie kciuki)
My juz po!
Szyja twarda i zamknięta. Infekcji nie ma. na plusie niecale 8 kg. Vitaferr brać na podniesienie zelaza, ale tragedii nie ma.
I teraz pewnie Was zaskocze sama bylam w szoku...moj maluch ma ju 2448...czyli praktycznie 2.5 kg i zapadla decyzja ze 1 czerwca zglaszam sie do szpitala ze skierowankiem na porod... bo maluch bedzie raczej duzym dzieckiem a moja miednica od poczatku ciazy ani drgnela. Z dwojga złego powiedziala ze powinnam sie cieszyc tą wagą bo jakby coś teraz nie daj boze sie wydarzylo ze wyskoczy predzej, to nie bedzie z racji na wage dlugo lezal) Poza tym wszstkie pomiary na 2 tygodnie do przodu... od poczatku w sumie oscyluja w okolicach samego poczatku czerwca - pani dr az stwierdzila ze chyba oszukuje z data okresu ;pp i az sama zwatpilam
![]()
ale o aktualnej wadze dowiem się dopiero 20/04:-)
nikt nie przechodzi obok mnie obojętnie, każdy się za mną ogląda
normalnie jak top model
wiecie jak to jest na wsi - obca dziewucha paraduje z brzuchem to trza popatrzeć 

Snoopy to teraaz ja 16 oczekuje podobnej relacji zwrotnej od Ciebie hehh
Siulka- dzieki
Jestem cholernie dumna z mojego klopsika hyhyD
hahahaha na mnie dzis tez sie tak gapili z tym że ja pod rękę z M szłam om ma bluzę z oczami i wielkim uśmiechem a ja z chojrakiem i uśmiech psiaka jest na wystającym brzuszku wiec mieli na co sie patrzecWow! Faktycznie duża Dzidzia :-) ale moja też mała nie będzieale o aktualnej wadze dowiem się dopiero 20/04:-)
Wróciałam właśnie z 1,5h spaceru i muszę powiedzieć ze tutaj robię furoręnikt nie przechodzi obok mnie obojętnie, każdy się za mną ogląda
normalnie jak top model
wiecie jak to jest na wsi - obca dziewucha paraduje z brzuchem to trza popatrzeć
A teraz nażarłam się salatki jarzynowej bo mi jeszcze została i juz nie czuje się jak top model...![]()

hahahaha na mnie dzis tez sie tak gapili z tym że ja pod rękę z M szłam om ma bluzę z oczami i wielkim uśmiechem a ja z chojrakiem i uśmiech psiaka jest na wystającym brzuszku wiec mieli na co sie patrzec![]()
hehehe a niech się gapią
What?!??!!?Czytałyście - rurka w szpitalu.
Od jutra ostro się pakuję, tak na wszelki wypadek. Ja nie wiem czy tylko czerwcówki takie "chorowite"?