reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Cześć Dziewczyny. Dołączam do Was. Dwie krechy wyszły tydzień temu. Teraz w piątek zobaczymy co widać na USG:-)
Jest tu może jakaś mama z Poznania?

reklama
goldenlucy pochwal się, pochwal:tak:
Jak chcesz wkleić zdjęcia to musisz wejść w "Zarządzaj załacznikami":tak:
i tam dodawać pliki :)

Ja mam bardzo duzo malutkich bodów i pajacyków na 56 i 62 cm, nie zdazyłam wszystkiego założyc synusiowi:no: a dostaliśmy z Polski od znajomego, który się tym zajmuje:tak: wczoraj je przeglądałam:zawstydzona/y:

gkvip fajnie powiedział Wasz syn hehe:-D

A pewnie kupujcie:D ja też uważam, że skoro już nosimy serduszka to czemu nie sprawiać juz teraz sobie radości z takich drobnostek jak male zakupy. Nie mówie zeby zaraz hurtem kupowac, ale pojedyncze szt:)
Ja co tydzien dostaje siate praktycznie nowych ciuszkow po 4 miesiecznej teraz siostrzenicy co prawda duzo sukienek, tunik i dziewczecych rzeczy... ale mysle ze na 100% bedzie dziewczynka bo od 5 pokolen w mojej i mojego rodzinie jako pierwsze zawsze się rodzą dziewczynki, chlopów jak na lekarstwo :)

Wstawię wstawię ale jutro bo to z komputera muszę a nie chce mi się teraz siadać. Bo ja już w lozeczku po sytej kolacji. Zjadlam paste z avocado z bagietka. Coś przepysznego. Paste zjadlam calaaaa co by nie było wątpliwości :-)

Ja tez nie jestem przesadna i kupuje jak mi coś w oko wpadnie. Ostatnio przy zakupie materaca i stelaża do sypialni dostałam gratis wypasiony materacyk dla dzidzi. Kupiłam tez pościel, bo byla fajna przecena. Tyle radości z tych zakupow :)

Addiena oj radość jest z kupowania:tak:
pamiętam jak w ciąży z Kubusiem kupowałam rzeczy :) a co najsmieszniejsze, juz mialam wyprane, wyprasowane w szafie a zanim się urodził z kilkanaście razy wyciągała, układałam od nowa, oglądałam a niektóre nawet drugi raz prasowałam:szok:

Teraz mamy dużo rzeczy po Młodym (wanienka, lozeczko, przewijak, wózek i ciuszki) ale wiadomo zawsze będzie trzeba coś dokupić a jak będzie dziewczyna to zupelnie inne ubranka :)

Moje dzisiejsze zakupki:-)

Załączniki

• DSCF5617.jpg
    DSCF5617.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Spać nie mogę. Tylko ja tak mam?
Dzisiaj powiedziałam całej rodzinie. Trochę szybko, ale kuzynka zapytała wprost przy stole czy nie myślimy o drugim, i nie mogłam powiedzieć Nie, wiec powiedziałam, że już pomyśleliśmy. No i było wielkie halo:-p

Co do zakupów, to nie mam nic do kupowania. Wszystko mam po synku:tak: Moze później jak okaże się ze to dziewczynka to kupię jakąś sukienkę czy dwie :-D

Idę męczyć dalej DVD, bo co robić po nocach:baffled:

Do góry