Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje dzisiejsze zakupki:-)
już są
termin na 11.06 :-)
Czy też macie takie problemy? Co do ubranek ja jeszcze nie mam odwagi nic kupować, bo wszystko może się zdarzyć...ale chętnie przeglądam allegro i się rozczulam nad tymi maciupkimi śpioszkami

Hey dziołchy:-) od tyg mam problem z piersiami - przestały mnie boleć, ale za to swędzą jak diabli. Dziś obudziłam się o 4 i myslałam,że zadrapie je do krwi. Skóra mi się łuszczy na nich mimo, że smaruje je oliwką i balsamem. Wczoraj tez okropnie bolał mnie brzuch po lewej stronie taki skurcz jelitCzy też macie takie problemy? Co do ubranek ja jeszcze nie mam odwagi nic kupować, bo wszystko może się zdarzyć...ale chętnie przeglądam allegro i się rozczulam nad tymi maciupkimi śpioszkami
![]()

Co do brzucha to mam często odczucia odczucia bąbelków i jakby kiszki marsza grały, ale to nie boli. Po prostu przy nastepnej wizycie u gina sie zapytaj o co kaman, a poza tym w ciązy chyba mozna brac nospę na bóle brzucha, moze spróbuj
No i dzisiaj mam pierwsza wizyte z GP i mam nadzieje ze mi powie wszystko o ciazy i porodzie w Szkocji