veritaserum71
Fanka BB :)
dziękuję bardzo...
staram się wierzyć i 3mam za was kciuki!!!
Ja wierzę, że urodzisz w roku Euro

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję bardzo...
staram się wierzyć i 3mam za was kciuki!!!
carla81
gratuluję!!! Mam nadzieję,że kiedyś tak jak tobie, dane mi będzie się cieszyć z bijącego serduszka...
zauważyłam dzisiaj,że również się udzielałaś na wątku :Ciąża po poronieniu:
Ja też tam zaczęłam zaglądać, całego nie zdołam przeczytać, wkońcu to ponad 10tys stron...
ale trochę mi dziewczyny pomogły, opisały jak wygląda zabieg....
Łudzę się jeszcze że nie będzie konieczny....
całuje was dziewczyny, mam nadzieję,że do waszego rozwiązania zdążę jezcze znów być mamą....
WariatkaMoje dzisiejsze zakupki:-)
Widzę że nie tylko ja nie mogę spac, zaraz wezme jakaś ksiazke i poczytamjakie macie plany na dzis ?
carla81
bardzo ci dziękuję za miłe słowa.... naprawdę mi lepiej jak takie czytam.... nie wiem czy obędzie się bez zabiegu, nie dali mi nic na wywołanie poronienia, kazali przyjechać 3go lub w razie krwawienia...
ja sama się łudzę że może samo się oczyści do tego czasu... wtedy ponoć szybciej można się starać o kolejne maleństwo... wiem,że kobiety boją się kolejnego po takich przejściach, ja też się boję.... ale wiem też,że nic nie pomoże mi tak jak kolejna ciąża - oby tym razem szczęśliwa...