Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i nie patrzyla na to co mowia inni, masz taka potrzebe jedz do Niej
. I trzymam kciuki za jej zdrowie.
. A jakie bajki ogląda - dostosowane do jego wieku czy wszystko jak leci?O konsekwencji ja wiem itd, ale są dni, że ręce opadają i nerwy puszczają, szczególnie w ciąży.klusia oj niestety wiem jak dziecko potrafi wyprowadzić z równowagi. Ale najważniejsza jest stanowczość i konsekwencja. To naprawdę działa.
I tak sobie myślę, że może tak odreagowuje pobyt u teściów. Tyle czasu ogląda bajki. A jakie bajki ogląda - dostosowane do jego wieku czy wszystko jak leci?
Słodyczy bym się nie czepiała - sok i żelki to nie dużo aby wywołać takie reakcje.
Najgorsze jest to, że nie potrafią dziecku zorganizować czasu (zabrać na salę zabaw, do kina czy tylko (może aż) zabrać na spacer, do biblioteki). Najłatwiej włączyć tv.

. Myślę, że jej zachowanie wynika tylko z lenistwa! A ten tekst to dosłownie szok.
. Ale małah ogląda non stop bajki (nawet jak się bawi to tv jest włączony) a oni tego związku nie widzą... Zresztą u nich w salonie gra non stop tv nawet jak są goście i święta. Jak ja tego nie znoszę!A mi 2 h temu babcia umarla wiec narazie mnie nie bedzie(
... poza tym chyba mam wirusowe ropne zapalenie oka i jestem zalamana;/ od zajebistego meza mojej szwagierki podlapalam chyba, juz 4 osoby z rodziny zarazil;//// ZALAMKA!!!
Nie moge spacrano jade do babci....nadal prosze o modlitwy.... Dorotka, bardzo, bardzo mi przykro...jesli mOzna wiedziec to co sie stalo?