tialana
Fanka BB :)
Witam sobotnio
Wróciłam z uczelni i teraz czas na relaks
RRuurrkkaa cieszę się z dobrych wiadomości
Wróciłam z uczelni i teraz czas na relaks
Tego zajeżdżania to ja się wlaśnie doczekać nie mogę ;-)kurde a ja narzekam że my do tej pory raz na tydzien.... ale tak sie wizujemy wiec trzeba nadrabiacz tym ze on jest bardziej aktywny i ja tez mu zapowiedzialam że jak mala wyskoczy to go zajezdze
bo nie bede juz taka ociezala
![]()
Trzymam kciuki za babcię, mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeMoj ukochana babcia, którą zastapiła mi ojca miała dzisiaj w nocy udar.....pomódlcie się żeby doszła jeszcze do zdrowia![]()
Ja też mam dwie, małą do porodu a dużą już z wszystkimi potrzebnymi rzeczami (jeszcze nie wszystkimi;-) )Wiecie co? Co do torby to ja sprawę przemyślałam;-) w wielką spakuje wszystko co będzie potrzebne po porodzie a w mała poręczną wcisnę do porodu:-) w ktorej będzie tylko koszula, ręcznik, jeden podklad, 2 podpachy i jedne gaciedo tego ręcznik i ubranka dla malej zeby mi ją ubrali po ludzku, z tym ze pewnie jakies ciemne wybiorę, pampersik i chusteczki bo nie wiem nawet czy oni ją umyją... tak się zastanawiam czy to sensowne rozwiazanie, co myslicie?
RRuurrkkaa cieszę się z dobrych wiadomości
z tym ze on jest bardziej aktywny i ja tez mu zapowiedzialam że jak mala wyskoczy to go zajezdze
bo nie bede juz taka ociezala