reklama

Czerwiec 2012

reklama
Tez mam poki co jeden kupiony, z drugim zobacze jak to ma byc t i tak bedzie .. bo taki mleczny szał to kwestia pierwszych dni. potem cycki i tak zejda znowu w dół ;-)

Ja własnie miałam napisac a zapomniałam, ze te babeczki ze zdjec to pewnie wcale w ciazy nie sa tylko brzuchy im wklejaja ;))

Przepraszam ze tak tylko o sobie... melduje ze zyje ale mam zabiegane dni troche ;//

Szybkie pytanie - pojutrze pogrzeb babci psychicznie czuje sie na silach - babcia bedzie pochowana w urnie...wiec dla mnie"lepiej" bo sama trumna dziala na mnie strasznie...-pytanie - czy isc na pogrzeb... mam zamiar sie udac ale stanac z daleka zeby nie patrzec z bliska na reakcje rodziny- placz itp... co myslicie?

mam kolege fotografa. Bielizne ciazową raz robił. I mowi ze ciązówki były, z tym ze wszystko co brzydkie czyli, kreska na brzuchu, plamki, problemy z cerą w wyzej wspomnianym programie potem się usuwa. a co do rozmiaru to przed ciaża miałam 75 D/E a teraz 80 F/G

Wróciliśmy szczęśliwie do domku!
KTG miałam godzinę - brak skurczów tylko napięcia na które dostałam Aspargin 3x2 dziennie! Z malutkim ok - znów urósł i mamy troszkę powyżej 1900 gram :)
U mnie nie ma oznak porodu przedwczesnego - z szyjką i macicą ok!
Mam się oszczędzać!
Szczęśliwa jestem jak jasna cholera! Izba Przyjęć to nic fajnego ale było praktycznie pusto jak byłam więc spokój i cisza :-)

To ja tyle - idę się położyć a jutro Was nadrobię :-D

nie zartuj ;))

ja mam za pełne :confused2: takie ze jakbym kogos mocniej przytuliła to smierc przez zaduszenie murwana!!! i jak patrze na te małe jedrne fajne cycuszki ....
ale jakby nie było staniki mieciutkie i wygodne - polecam!!!
no to uwierz ze troszku zazdroszczę :zawstydzona/y:
jak za pelne to podziel się a nie :-D
Weszłam na chwilę i mnie rozśmieszyłyście. ja mam podobnie, chciałabym mieć B/C, bo na takie duże to ciężko fajny kupić.
Własnie łezki mi poleciały, bo nie mogłam sobie dać rady z podaniem leków Kubie, rzucał się strasznie. Nie wiem czemu płaczę, jakaś taka bezsilna jestem i dziś sama...
Ale troszkę poprasowałam przy filmie Bokser...i powinnam się cieszyć w sumie, ze to tylko wirus u Kuby....No rozkleiłam się, wrócę jak się uspokoję
klusia - ojjjj nawet nie wiem co mam Ci napisać bo sama raz się śmieje a raz to aż P pyta co mi jest bo raz śmiech, raz płacz

czyli ogólnie OK ;-)

hehe moje dwa są mniejsze niż jej jeden:-D
zaza to jesteśmy we dwie :-D

"Fotoszop" - mówi Ci to coś? ;-)

Ja sobie dzisiaj kupiłam jeden, zwykły do karmienia, żeby wziąć do szpitala. Z resztą wstrzymam się do "po porodzie".
no mówi mówi :tak:
Przepraszam ze tak tylko o sobie... melduje ze zyje ale mam zabiegane dni troche ;//

Szybkie pytanie - pojutrze pogrzeb babci psychicznie czuje sie na silach - babcia bedzie pochowana w urnie...wiec dla mnie"lepiej" bo sama trumna dziala na mnie strasznie...-pytanie - czy isc na pogrzeb... mam zamiar sie udac ale stanac z daleka zeby nie patrzec z bliska na reakcje rodziny- placz itp... co myslicie?

chciałabybm pomóc ale niestety nie wiem, wybacz :-(

Aylin ja przed ciążą miałam 75B i teraz to samo z wyjątkiem że 80B i przed zawsze kupowałam staniki z push-up'em w sumie te 80B tez z push-up'em mam. Tak się zastanawiam czy oby napewno dobry rozmiar bo czytalam gdzieś ze okolo 80%polek ma zle dobrane staniki. Trzeba poszukac w google jak dobrac odpowiednio stanik ;]

BMR- SUPER wiesci, nio lec odpoczywac ufff... ulga jak nie wiem co.... juz zaczelam sie obawiac czy ktoras z nas wytrzyma do terminu skoro juz zaczynamy sie sypac.... Ciesze sie, ze wszystkoz z Wami dobrze :tak::-)

Lena- ja tez 75B teraz troszke wieksze a moj P juz na mnie cycata wola ale nie dziwie mu sie napewno roznica w reku jest... hehhe:-D

Ostatnia edycja:
BMR- SUPER wiesci, nio lec odpoczywac ufff... ulga jak nie wiem co.... juz zaczelam sie obawiac czy ktoras z nas wytrzyma do terminu skoro juz zaczynamy sie sypac.... Ciesze sie, ze wszystkoz z Wami dobrze :tak::-)

Lena- ja tez 75B teraz troszke wieksze a moj P juz na mnie cycata wola ale nie dziwie mu sie napewno roznica w reku jest... hehhe:-D

heh no mój twierdzi tez ze niby wieksze i ze ciezsze :-D ale ja tam nie wiem czy mu wierzyc ;o chcialabym miec takie C ;p w zupełnosci by mi starczylo ;) Jutro poszukam tego jak sie rozmiary dobiera i wstawie

BMR super ze wsio oki u was ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry