Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
magnii- moja tez niestety sobie zapętliła przy szyjce. Bardzo sie martwie, jutro wizyta. Jest ulozona glówka do gory i pewnie juz sie nie przekreci. Zobacz , nawet na fotce to widacZobacz załącznik 457506
Także doskonale wiem co czujesz![]()

esperanza istna zbrodnia - jak możesz o tej godzinie pisać o pizzy, na tym moim zadupiu wszystkie pizzerie już zamknięte i co jam mam biedna teraz zrobić?
Muńka też przechodziłam przez podobny ból, w Wielkanoc i to był efekt przemęczenia właśnie
zmykam do łóżeczka, bo mam zamiar jeszcze książkę poczytać
Dobranoc! Kolorowych erotycznych snów wam życzę ;-)
Zauważyłam i to szybciej od ginaAddiena, no właśnie zauważyłam, ale nic nie mówiłam, bo pomyślałam, że może Tobie nic nie powiedzieli tak jak AVO i że sama się nie dopatrzyłaś, a po co się stresować. Co do przekręcania to mój gin prowadzący mówi, że jest jeszcze dużo czasu i mogą się poobracać w dowolną stronę jeszcze przez kilka ładnych tygodni, więc tym się nie martw.
Jakie ładne zdjęcie! Moja to nie chce się tak pokazywac:/ chowa sie za kazdym razem i dawno jej buźki nie widziałam![]()
Ja tez ledwo zyje przywiozłam sobie wczoraj na weekend siostrzeńca i tak się wieczorem opił, ze o 2ej w nocy alarm mokrego łózka, zanim go przebrałąm i przenieśliśmy się do babci łózka to się rozbudziłam i do 4ej siedziałam i z mamuśką tv oglądałam, a o 5ej się obudziłam i spać nie mogłam :/ więc dziś ciężki dzień, a ciotka musi być fit na plac zabaw i pieczenie mufinek
Idę zaraz na usgi zobaczę jak mały
co do wczorajszej wizyty to generalnie wszystko ok, lekarz powiedział, ze wyniki super i widać, ze mama dba o dzidzie i się zdrowo prowadzi
a i do mnie mówi ciesz się, ze mamuśką będziesz i jak tylko coś nie tak to do szpitala, bo ze w ogóle jesteś w ciąży to cud
miał może pare takich przypadków w swojej ponad 30letniej karierze lekarza, ze kobieta przy takich wynikach hormonalnych zaszła w ciąże bez i ponoć 30tka matki to ostatnia szansa
![]()