• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry :-) chyba dziś będzie piekna pogoda u nas już 14 stopni

magnii gratuluję udanej wizyty :tak:

agaundpestka gratuluje wczorajszej udanej wizyty i trzymam kciuki za dzisiejsze usg

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Dobrego dnia kobitki

reklama
Witam i ja,
Oczywiscie trzymam kciuki za wizyty:-) tez ide ma byc krotka raczej po zwolnienie ale jakas ma byc. Zobacze czy przytylam i zapytam o te wieczorne twardnienia.

Mala M rozpoczela dzien od gimnastyki cyrkowej na pepowinie gdy tylko otworzylam oczy. Czy ona ma jakis radar?;-) Napiernicza w lozko bo leze na lewym boku. Zastanawiaja mnie takie szybciutkie ruchy wrazenie jest jakby sie trzesla a nie tylko kopala. Macie takie?

Potem przyjezdze moj siostrzeniec na lekcje i troche relaksu po. Wiec zajrze po piludniu.
Milego dnia:-)

dzień doberek!
no tu tutaj też gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za to,co dziś&&&&
AVO te ceny to z kosmosu są!Jak mówiłam mojemu M. to mu się tylko oczy coraz większe robiły!
A ja wczoraj po południu padłam na cycki i tak zostałam:-) Muszę sobie tak rozplanować wszystko,że jak dziś sprzątanie to jutro pranie,bo dwóch w jeden dzień już nie daję rady-brzucho się buntuje:szok:
Miłego dzionka!

Trzymam kciuki za wizyty... i martwie się okropnie o Sicil- nie chce mi się wierzyć, że ktoś kto był na forum bardzo dużo teraz przez 2 tygodnie nie daje kompletnie znaku życia:(

Hejka.

Dziś w nocy biegałam co chwilę siku ... nie wiem czemu .. byłam 5 razy a do tej pory wystarczał jeden raz...
Za każdym razem gdy szłam do ubikacji przechodząc obok balkonu miałam wrażenie że leży śnieg - a to tylko mega gęsta mgła :)
Teraz już zniknęła i wyszło przepiękne słońce na które tyle czasu czekałam, i wiecie co? Od razu chcce mi się żyć! Mam siłę i energię których brakowało mi przez ostatnie kilka dni.
W nocy Wiktor zrobił mi zadziwiającą niespodziankę ! Obudził się i mówi " Mamusiu siku!" Szok mnie ogarną i pobiegłam po nocnik.. bez problemu wstał, zdjeliśmy pieluchę i zrobił siusiu po czym położył się mówiąc "trzeba pieluszkę" więc mu założyłam i zasną. Rano po przebudzeniu również mówił " siku siku" Więc od razu zrobił na nocnik ... Tak się zastanawiam.. chyba moje dziecko samo w sobie zaczyna dojrzewać do rezygnacji z pieluchy bo ja jeszcze nie uczyłam go spania bez ... sam z siebie chce się już tego pozbyć i bardzo mnie to cieszy :)) Nie będę mu utrudniać .. :p

Życzę miłego dnia i mocno zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Wczoraj pisałam SMSa do Sicil ale niestety nie odpisała, martwię się ale myślę, że cały czas przy Julku w szpitalu siedzi i nie ma głowy by jeszcze do nam odpisywać.. Mam tylko nadzieję, że u nich jest wszystko dobrze i innych myśli nie dopuszczam. Odezwie się na pewno w swoim czasie.. musimy poczekać.

MsMickey ja też odczuwam takie ruchy jakby się dziecko trzęsło :) Śmieszne uczucie.. :p

Ostatnia edycja:
Witam i ja,
Oczywiscie trzymam kciuki za wizyty:-) tez ide ma byc krotka raczej po zwolnienie ale jakas ma byc. Zobacze czy przytylam i zapytam o te wieczorne twardnienia.

Mala M rozpoczela dzien od gimnastyki cyrkowej na pepowinie gdy tylko otworzylam oczy. Czy ona ma jakis radar?;-) Napiernicza w lozko bo leze na lewym boku. Zastanawiaja mnie takie szybciutkie ruchy wrazenie jest jakby sie trzesla a nie tylko kopala. Macie takie?

Potem przyjezdze moj siostrzeniec na lekcje i troche relaksu po. Wiec zajrze po piludniu.
Milego dnia:-)

Mam tak samo, a dokładniem mała Matylda tak ma! Takie drżenia jakby :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry