Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kobitki w aptece powinny napisać mi dawkowanie na opakowaniu ... w końcu to informacja dla mnie a nie dla nich
W Ire apteki mają obowiązek wydrukowac i nakleić dawkowanie na opakowaniu....dobry pomysł mógł by się przyjąc w Polsce (bo ja zawsze zapominam
) 
ninuszka, to mamy dzieci o podobnej wadze :-) ciekawe kiedy urodzimy, bo ja bym w maju chciała
Dziewczyny pytanie; ile tabletek magnezu łykacie?
gin napisał mi na recepcie 2 albo 4 razy dziennie, a ja niezapamietałam i zrealizowałam recepteKobitki w aptece powinny napisać mi dawkowanie na opakowaniu ... w końcu to informacja dla mnie a nie dla nich
W Ire apteki mają obowiązek wydrukowac i nakleić dawkowanie na opakowaniu....dobry pomysł mógł by się przyjąc w Polsce (bo ja zawsze zapominam
)
![]()
mlodak - ja cały czas do tej pory (tylko rzadziej, bo nie zarastam) depiluję się, bikini też i pod pachami tez, bo tam to juz nienawidzę mieć włosków
Gratuluję udanych wizyt!!!!!

ninuszka gratuluję dużej córci :-).
Ty widzę odważna jesteś - depilacja bikini w ciąży????Dla mnie nie ma mowy. Ja się zatnę i już wyję.
ale tak sobie pomyślałam ze przed umówieniem się zapytam czy w ogóle babeczki w ciązy na taką depilację przychodzą i czy im przypadkiem jakaś tam nie urodziła
ninuszka, to mamy dzieci o podobnej wadze :-) ciekawe kiedy urodzimy, bo ja bym w maju chciała
Dziewczyny pytanie; ile tabletek magnezu łykacie?
a magnezu łykam tylko 2 tabletki dziennie :-) 1 tabletka zawiera 500mg magnezu 
ja mam sposób na depilacje - ogoliłam sie tam przystawka do depilatora taka golącą. I jak mi odrastaja to tak potwornie swędzie ze depilacja przynosi ulge.... i wtedy po kawalku depiluje![]()
. Ja raz próbowałam się tam wydepilować. Krew poszła po 2 włosach.... i bardzo szybko zrezygnowałam.To dla Ciebie poród to będzie pikuś. Ja raz próbowałam się tam wydepilować. Krew poszła po 2 włosach.... i bardzo szybko zrezygnowałam.
Za to depiluję te włoski z brzucha.

Z brzucha? O matko :-( to też musi być nieprzyjemne :-(
Myślicie, że to zły pomysł? Nie chciałabym zarośnięta trafić do szpitala a sama nie dam rady zeby to było jakoś tak fajnie zrobione :-( przecież jak mnie pielęgniarki tam zobaczą to kosiarę włączą![]()