Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiktor to złote dziecięKamila- właśnie , mnie też glowa od słonca boli, nóg niby mocno nie mam spuchniętych, a bola przy chodzeniu. No i....nic mi sie nie chce. Podziwiam Cię, ze dajesz rade przy Wiktorku

Wlasnie wracam ze szpitala. Termin cesarki wyznaczony na 29 maj.
, uwielbiam slonko i wysyokie temperatury.Wczoraj bylo u nas w ogrodku super - sloneczko caly dzien i upalnie- a to tu w Szkocji nie czesto sie zdaza
. Teraz czekam na kolejny taki dzionek
.

Rwanie prawie bez znieczulenia, łaaaaaaaaaa... ja ostatnio miałam zwykłe borowanie i truchlałam, bez znieczulenia nie dałabym się dotknąć. Dobrze, że masz już to za sobą!
Do tego wykorzystując ładną pogodę poprałam firnaki, pokrowce od materacy, wywietrzyłam wszystkie poduchu i kołdry, więc już sporo mam za sobą
Pojawil się natomiast problem przestawienia mebli i łóżeczka, jak zaczęliśmy wszystko dokładnie mierzyć, to żaden układ mi do końca nie pasuje
Nie wiem, odkładam to na jutro, ale już mi się humor zepsuł. Nie lubię, jak coś idzie nie tak