Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wlasnie wracam ze szpitala. Termin cesarki wyznaczony na 29 maj.
zazdroszczę Wam, że wiecie kiedyja mam termin cc na 3 czerwca. w sumie fajna data 03.06.12. Ale ja bym wolala chociaz tydzien wczesniej :-(
Z miłą checia bym się zamieniła, wczoraj rano jak wstałam a było to przed 8:30 i na termometrze bylo już 20stopni w cieniu ;o Jak P wstał to zabrał mnie nad jezioro a tam tyle ludzie ze szok ;o dzis tez bylo goraco ale ja caly dzien w domku bo trzebabylo ogarnac mieszkanie wkoncu jeszcze musze rzeczy dla malucha poprasowac torbe spakowac i gotowa ;PA co do upalow to ja marze o nich, uwielbiam slonko i wysyokie temperatury.Wczoraj bylo u nas w ogrodku super - sloneczko caly dzien i upalnie- a to tu w Szkocji nie czesto sie zdaza
. Teraz czekam na kolejny taki dzionek
.
Pomarzyć dobra sprawaA wiecie, że mój młody od jakiegoś czasu daje mi ładnie spać i w ogóle się w nocy nie wierci? Tylko w dzień daje do wiwatu. Myślicie, że mu tak zostanie![]()
mnie to nawet tak w nocy czasami zlapie ze az sie budze a glupioa zawsze co w aptece jestem zapomne czegos na zgage Bo mozna w ciazy nie?Lena dołączam się do cierpiących na zgagę.. juz drugi dzień non stop cierpię przez to.
Dziecko moje mnie wkurzyło i strzeliło focha, bo jak jest bajka to juz zadać pytania nie mozna, gadam i gadam sto razy i wyłączyłam mu te bajki i mam ryk![]()
coś tam mozna, ja nie wiem, mi zawsze migdały pomagały, ale od wczoraj nie... zresztą to nie wiem czy to zgaga, bo może nie pali, tylko taki jakby niesmak mam cały czas...mnie to nawet tak w nocy czasami zlapie ze az sie budze a glupioa zawsze co w aptece jestem zapomne czegos na zgage Bo mozna w ciazy nie?
coś tam mozna, ja nie wiem, mi zawsze migdały pomagały, ale od wczoraj nie... zresztą to nie wiem czy to zgaga, bo może nie pali, tylko taki jakby niesmak mam cały czas...
...ze az sie budze a glupioa zawsze co w aptece jestem zapomne czegos na zgage Bo mozna w ciazy nie?
coś tam mozna, ja nie wiem, mi zawsze migdały pomagały, ale od wczoraj nie... zresztą to nie wiem czy to zgaga, bo może nie pali, tylko taki jakby niesmak mam cały czas...

.
Tyle, ze ja raczej zagraniczne. Z polskich tylko Na wspolnej, czasem Przepis na zycie. A tak Gotowe na wszystko, Californication, Family guy, Lost, Seks w wielkim miescie. Niektore juz sie skonczyly,ale i tak czasem do nich wracam