Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zobaczysz jak urodzisz to miloscia bedziecie do siebie pajac tak jak kiedys. I zebys mi przypadkiem nie zwalala na siebie winy - to facet wiec zawsze jest winny i tym razem tez tak jest. Pewnie czuje sie przez ciebie niedoceniony i nie podoba mu sie ze cala uwaga wszystkich a i przede wszystkim twoja skupia sie tylko i wylacznie na tobie i ciazy. To jest facet i jak kazdy facet lubi byc w centrum uwagi i zainteresowania a tu dupa tylko ty i ty i ciagle ty
. Ich trzeba chwalic za wszystko i za nic tak jak male dzieci jak tylko zapomnisz to od razu jakies chore filmy maja
.
:-).
tylko ze ja wlasnie biore wszystko do siebie Lenka pomyśl, że to nie tylko w Twoim związku tak się dzieje i ze za parę tygodni wszystko minieBynajmniej ja się tak pocieszam, choć też bym chciała zeby bylo inaczej. Wogóle wszystko odwrotnie sobie wyobrażałam - wspólne chwile,obiadki, przytulanki i głaskanie brzuszka, tymczasem moj facet wykorzystuje każda okazję zeby uciec z domu - przywozi mnie z pracy i jedzie do kumpli-wraca nad ranem kiedy ja ide do pracy i tak od paru miesiecy. A ja siedze sama jak palec i wyje w poduszke. I tez nie wiem czy ja jestem,az taka straszna, (przeciez ja tylko potrzebuje odrobine czułosci)czy własnie on się czuje odrzucony i poprawia sobie ego w gronie kolegów.??? Tez mnie to boli,ze ani razu nie uslyszalam,ze ladnie wygladam, za to ciężarowa albo booooże jakie ty masz łydki albo zejdz ze mnie bo jestes ciezka slysze codziennie.
W koncu przestałam sie tym przejmowac(choc moze nie do konca) , bo szkoda stresować maluszka. Dobrze ze jest to forum , ktore nie daje nam zwariowac.
Muszę jeszcze zrobić posiew. No i zastanawiam się nad badaniem na cytomegalię - czy Wy robiłyście je na początku ciąży? Bo mi kumpela powiedziała, że się powinno robić, ale mpje ginka chyba tego nie zlecała, przynajmniej ja nie mogę znaleźć.
. Niepozwalajcie sobie na to! szczegolnie teraz w ciazy, przeciez do cholery ich dzieciaczki w sobie nosicie i albo niech to docenia w jaki sposob wy sie poswiecacie i wasze cialo, aby oni mogli miec potomstwo, albo walnijcie im takiego focha zeby do konca zycia to zapamietali
. Brak reakcji na takie zachownie to dla nich sygnal ze wy to akceptujecie a skoro tak to po co oni maja sie wysilac. Glowa do gory kobitki i walczcie o swoje.