Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

melduję, że zaliczyłam ostatni dzień w pracy!
miśki2
i wszystkie inne dziewczyny które jeszcze pracują albo do niedawna pracowały, jestem pełna podziwu i kłaniam się w pas!
Tylko z tymi ukłonami w pas, to nie przesadzaj ;-) A tak serio, ja teraz siedzę na urlopie, ale już w poniedziałek do pracy. Na jak długo? To się okaże, na pewno dam znać, kiedy już nastąpi ten sądny dzień ;-)a za procentami też bardzo tęsknie, zwłaszcza za lodowatym piwkiem, ale whisky z colą też mi się marzy
w ciąży zdarzyło mi się wypić w sumie ze 3 Karmi i 2 lechy free, ale je też ograniczyłam, bo w końcu mają 0,5%:-(

Iwon - nie wycofali, nie wycofali, ja jakis miesiąc temu sie skusiłam na Poema di Cafe, bo akurat było w Polskim sklepie.
A ja jutro OSTATNI dzien w pracy !!!!!!!!!!!!![]()
I ciesz się wolnością!A Wy? Was nic nie swędzi??

Iwon ladna macie sypialnię;-)
Ja tez podziwiam te Dziewczyny co do teraz pracowaly albo jeszcze pracująchociaz mi Mlody czasami daje tak popalic, ze wolalabym iść do pracy
![]()
Na początku ciąży miałam 3 razy a tak to nieczęsto męczy mnie taka typowa migrena z aurą, ale jak już dopadnie, to zaczyna się błyskami w oku zaburzającymi widzenie, potem wchodzi ból na oko i połowę głowy i często towarzyszy temu właśnie drętwienie tylko dłoni zaczynające się od palca i potem połowa języka. Czasem mam tylko błyski w oku i ból, bez drętwień. Mimo tego, że znam ten stan i wiem, że nic nie powinno się stać, to i tak od razu jestem spanikowana, słabo mi i duszno...okropieństwo. Nie cierpię tego stanu, dlatego też nie lubię ostrego światła.
Dobrze, że z malutką oki!

Nie wycofali, wczoraj sobie kupilam![]()

Witamy z domku, wczoraj ordynator wypisal nas ze szpiatla z nakazem lezenia. W przeciwieństwie do niejednej z was jestem przeszczesliwa że majowke spędzam w domciu
Brzuszek a raczej macica twardnieje bo ćwiczy i tak jak Munka pisała kobiety drobnej postury tak mają.
Anielka waży 2100, przepływy ok, łożysko bez oznak przodowania, skąd krwawilam nie wiadomo ważne że przestalam.
Udanej majoweczki wam życzępa
Mam jeszcze jedno pytanko... czy wasze dzieci w brzuszkach zaczely sie moze mniej ruszac? moj bobas kurde prawie wcale sie nie rusza, czuje jego ruchy sporadycznie!!! a do tej pory mi swirowal w tym brzuchu co wizyta u gina to inna poza na usg, i wogole czasem chyba fikolki robil bo mnie nieraz a zwlaszcza kladac sie spac badz w nocy tak sie krecil ze nie moglam spac i mnie to ze tak powiem lekko wnerwialoa teraz! od kad mialam problemy z tym zebem tak od tamtej pory niewiele daje znac o sobie... przestraszylam sie bo wtedy bralam paracetamol lub apap, ale gin mi pozwolil i niewiwem czy ja mu jakas krzywde zrobilam tymi tabletkami?

kochane moje jak wam się podoba piosenka na euro w wykonaniu JARZĘBINY
przepraszam ale dla mnie to żenada
KOKO EURO SPOKO - Jarzębina YOUTUBE. To polski HIT NA EURO 2012. Dramat Maryli Rodowicz i Feela. KOKO EURO SPOKO, KOKO KOKO EURO SPOKO JARZĘBINA, KOKO KOKO EUROSPOKO YOUTUBE, EURO 2012, HIT NA EURO 2012, HYMN EURO 2012, PIOSENKA NA EURO 2012 - Gwiz
miłego dnia

Czy wystarczy zrobić zwykłe badanie moczu czy jakoś wyszczególnić w okienku co się chce? Dziewczyny, które zapalenie przechodziły - jak to u Was wykryto?

musze dzis ogarnac moja nowa lazienke, wczoraj panowie skonczyli!!! jest przepiekna :-)

Powiedzcie mi czy mogę się spakować w małą walizke do szpitala czy torba lepsza?
ja tylko na obserwacje, na porod sie nie wybieram jeszczebo mam za duzo wod i ostatnio na usg gosc mi kazal wziac od prowadzacej skierowanie do szpitala zeby sprawdzic jak maly w tych wodach sie czuje. ze niby za malo polyka. ale przeciez jak polyka to te wody nie znikaja tylko musi je wysiusiac nie? wiec to chyba nie przez to ze za malo polyka tylko ze ja za duzo produkuje... ale nie wiem nie jestem lekarzem
kurcze widze ze tu bole porodowe atakuja!!! matko, robie sie nerwowaale z drugiej strony fajnie ze juz jestesmy na koncowce :-) nic tylko czekac na zdjecia naszych slodkich maluszkow!
Chociaz wiekszosc chyba mowi ze cieszylaby sie z takiego rozwiążania..... tak czy tak i tak trzeba bedzie jakos urodzic. Jedyne czego sie boje przy porodzie naturalnym to tego ze nie bedzie mojego meza przy mnie... po wczesniejszym doswiadczeniu moglabym tego nie zniesc usychajac chociazby z pragnienia, badz sprzatajac swoje wymiociny podczas niesamowicie silnych skurczów.... 
troche sie zdziwilam bo pozno wedlug mnie, termin z OM mam na 18 czerwca a z USG na 22 ale Oni biorą pod uwagę tylko termin z USG wiec dali datę tydzien wcześniej, obym tylko wytrwała
Pakuj sie tak jak Tobie wygodnie;-)

Witam,
niedawno wrocilam ze szpitala, termin cc mam wyznaczony na 15 czerwca:-)troche sie zdziwilam bo pozno wedlug mnie, termin z OM mam na 18 czerwca a z USG na 22 ale Oni biorą pod uwagę tylko termin z USG wiec dali datę tydzien wcześniej, obym tylko wytrwała
![]()