reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie,

Bylam dzisiaj na wizycie u poloznej
yes2.gif

cisnienie ksiazkowe 124/81
yes2.gif
mocz ok, serduszko bije, brzuch ok, zmierzony wedlug nich i idealnie odpowiada do tygodnia ciazy
yes2.gif

Caly czas myslalam, ze naciskam Mlodego na dupke a tu okazalo sie, ze to brzuszek
laugh.gif
nie dziwie sie, ze sie denerwowal
no.gif

josie 3maj sie

Kamila jak samopoczucie dzisiaj?

Iwon ja do wozka mam pościel:tak: podusia i cienka kolderka, ktorą dam pod spod a nie do przykrycia

Ruda 3mam kciuki za Ciebie;-) ciekawe kiedy Jas bedzie po drugiej stronie brzuszka...

mlodak wspolczuje z tym wozkiem, co za ludzie, szkoda gadać:wściekła/y:

Ja dzisiaj odpoczywam, nic nie robie, mam lenia:zawstydzona/y: obiad zrobilam, Mlody zjadl, teraz spi wiec luzik. Siedze przed kompem:-D

a moj młodzieniec prawie sie dziś nie rusza :( czy to może być ten moment kiedy braknie mu miejsca i po prostu ogranicza swoje ruchy ... ???

Dobrze, ze jutro usg ...moze zdąze nie zeswirowac ;))

wpadłam do Was na chwilkę
Tak jak postanowiłam staram się porządki robić w szafach, bo miejsca brak, choć co chwila siadam, nie mogę za długo utrzymać swojego ciężaru.
Trochę się zdenerwowałam,bo właśnie dzwonili, ze mam się stawić u ginki, bo chyba mam jakąś bakterię (robiłam posiew z szyjki ostatnio). Czy to bardzo źle?

Dorota - zjedz coś pożywnego i potem słodkiego i po pół h do godziny połóż się na lewym boku - przez godzinę leżenia powinnaś poczuć 10 ruchów. MOczywiście może się rozkręcić i po kilku minutach będzie ich 10 ;)
Moja się wierci cały czas, nie kopie co prawda, ale rozpycha się strasznie...

Iwon - cieszę się, ze mnie pamiętasz :D A wózeczek - zakochałam się w nim jak go zobaczyłam :D

Klusia - dadzą Ci antybiotyk, żeby podczas porodu nie doszło do zakażenia. Ja też pewnie lada moment będę miała robiony posiew.

dorota Kuba pod koniec ciazy tez sie nie ruszał, ostatnie dni w ogole i sie martwilam a mial po prostu malo miejsca:tak: jezdzilam codziennie na ktg wszystko idealnie a Maly ani nie drgnal no ale prawie 4.5 kg nie mialo jak sie ruszać:-D Nie martw się

My też mamy zielony ;-) Tylko innej firmy - kupiliśmy x-lander xa w kolorze forest

rysica ja Ciebie nie pamiętam ale ja tu krótko jestem ;-). Też macie fajową furę!

polaa same dobre wieści! Świetnie :-)

klusia bez antybiotyku pewnie się nie obędzie :tak: Ale nie zamartwiaj się, bo rysica ma rację.

Mi ostatnio też niedobrze. I wiecznie jestem głodna, to coś skubnę i znowu mi źle. :-(
KupiLam sobie renni i zaczęłam brać. Czy zgaga też się tak objawia?

Ostatnia edycja:
Zasnęłam bo miałam gorączkę . Dobrze, że Wiktor tez przysną ze mną bo niewiem co by to było jak ja bym spała a on nie. Obudziłam się bez goraczki ale z bólem głowy i okropnym kaszlem :confused2: do tej pory kaszlu nie było :confused2: czyli co pogarsza mi sie? Masakra. Całe tantum verde juz zjadlam bo mialam w pastylkach a gardło dalej jak bolało tak boli... nie wiem co mam juz z tym robic ... Chyba jutro nie ominie mnie poranne odwiedzenie przychodni i jakiegos lekarza internisty, ale tak strasznie nie chce brac antybiotyku .. pod sam koniec ciąży podtruwać dziecko no... :( ja to się chyba załamię !

reklama
Kamila z dwojga złego to chyba lepiej szybko się wyleczyć i jeszcze trochę odsapnąć przed porodem niż jakbyś miała iść rodzić taka zasmarkana i kaszląca...zdrowiej szybciutko,bo potem Wiktor i Milan nie pozwolą ci na odpoczynek!

Polaa super!Gratulacje!

Ostatnia edycja:
Do góry