Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rysica moim zdaniem masz obniżony poziom magnezu i stąd te twardnienia,skonsultuj to z ginem a na razie wspomagaj sie jakimś magnezem i dużo odpoczywaj
W ogóle czuję się jak jakiś odmieniec - Wy tu piszecie o odchodzących czopach, skurczach na KTG, a ja nic z tego nie odczuwam. Owszem brzuch twardnieje, ale króciutko i rzadko teraz, miesiąc temu bywało częściej i mocniej. W gaciach sucho, żadnej wydzieliny w przeciwieństwie do tego co miałam na początku ciąży. No tylko te biodra kilka dni bolały, ale jak tylko o tym rano napisałam tak dzisiaj cisza.
I brzuchol się zdecydowanie opuszcza z dnia na dzień.
Ja mam tak samo. Poza bezbolesnym napinaniem brzuszka nic się nie dzieje,dlatego coś czuję, że jednak będzie terminowo albo po. Chyba, że po odstawieniu luteiny coś się przyspieszy.
Szczerze mowiąc to go poprosilam, bo nam sie data podobaania czemu tak wcześnie będziesz miała tą cesarkę? Przecież to za 2 tygodnie jużKurcze a ja z terminem na 1 czerwca wg OM i wyjdzie na to, że ostatnia urodzę .. ;-)
A on nawet nie protestowal. A nam zalezalo zeby to byl piatek

nikt mi nie da przepisu na placek z rabarbarem![]()