Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-), troszkę Wam zazdroszczę 

No to sie zaczyna
Teraz nie wiem gdzie mam wpierw zagladac, tutaj, czy na szpitalny watek
Ja zaraz zbieram sie do Julcia, musze mu powiedziec, ze koledzy i kolezanki nadciagaja;-)
Cos podejrzewam, ze tu za pare dni bedzie zbiorowa eksplozja ;-)![]()

Hej...wpadłam powiedzieć, że masakrycznie się czuję;( od rana boli mnie głowa, mam biegunkę a teraz zaczyna być mi niedobrze do tego wszyskiego;( i brzuch tak "ciągnie" od pępka w dół;(
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące
A jak zrozumieć fakt że babcia mieszka z wnuczką pod jednym dachem i i ostatni raz wyszła z nia rok temu na spacer....ech 2 godz spaceru po sklepach i nogi mam jak balony
nie przejmuj się mam to samoja wyżywam się na swoich psach, chodzą teraz jak w zegarku hehe
szczerze to momentami sama siebie mam dosyć, bo mnie wyprowadzają z równowagi nawet takie pierdoły jak to, że coś mi z widelca spadnie
ja mam wypraną i wyprasowaną (pierwszą cześć, druga właśnie schnie), ale nie zakładam, bo jak będzie tak gorąco to mi się kołdra do niczego nie przyda, tym bardziej, że byłam taka "mądra" i kupiłam 70x140
właśnie wciągnęłam naleśnika z truskawkami i bitą śmietaną
a tej teściowej to strasznie ci współczuję, nie rozumiem jak babcia może nie lubić spędzać czasu z wnuczkiem, tym bardziej, że nie jest to cały dzień, ale kilka godz od czasu do czasu

oj tej naszej Kamili to pod górkę cały czas, bidulka, ale coś czuję, że to już dziś najpóźniej jutro będzie Milanka tulić