reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

leze od wczoraj w szpitalu. Rano poronilam. To bylo straszne. Od razu Tel do gina, szpital, usg i wyrok. WLASNIE PANI RONI. Nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie i mnie polozyli. W nocy przezylam koszmar, tak brzuch mnie bolal a rano w ubikacji 'urodzilam' :( teraz mialam usg i gin powiedzial ze jeszcze resztki ze mnie wyleca i mnie puszczą, wiec mam nadzieje ze jutro bede w domu. To bylo straszne wszystko ale juz jest mi lepiej jak pomysle ze moze mialo sie chore urodzic... :( moje malenstwo ;(
ja pierdziele strasznie Ci współczuję.. niewiem co powiedziec bardzo mi przykro.. który to był już tydzień?:( 3maj się jakoś... :*

reklama
oj jak zazdroszczę własnego ogródka gdzie można zrobić ognicho i kiełbaski i ziemniaczki aaaaaah :) az dostalam jakiegos slinotoku:)

powiem ci ze fajnie mieć własny ogródek ale nie taki duzy jak ja mam jest to uciażliwe a zwłaszcza latem jak trzeba trawe kosic i jesienia jak trzeba grabic liscie MASAKRA, koszenie trawy zajmuje mi 8 godzin i to co tydzien

alijenka
to ty masz pole a nie ogród! 8 godzin??? ja mam spory ogród i wydawało mi się że 2 godziny koszenia to już przesada...:) trzeba basen zrobić to będzie mniej trawy do koszenia

nioo 12 arow ogrodu moze nie az tak duzo ale teren nie jest rowny i tak szarpiesz sie z ta kosiarka, teraz mam juz mego kochanego to on troszke szybciej to robi ale najmniej to 5 godz jak nic, ja to jeszcze przerwa na piwko na papieroska to tez dlatego tyle godzin schodzilo :-p:-D

mamina gratulacje :)))

ja wlasnie dzisiaj zaliczylam pierwsze rzyganko... jak sie obudzilam rano tak mnie bolala glowa ze nie moglam sie ruszyc no i w koncu zwymiotowalam. nie moglam juz wytrzymac wiec wzielam apap i mi pomoglo... nie wiem czy dobrze zrobilam:/
mam nadzieje ze to chwilowy spadek formy. najlepsze jest to ze wczoraj z mezem bylismy na piwie ze znajomymi , ja oczywiscie pilam sama wode, a tu taki kac rano.... O_O

noo ja tez nie pale od 3 miesiecy ale jak ostatnio tak powoli sobie grabilam liscie na ogrodzie to normalnie jezyk mi do du.y uciekal tak bym wypila piwko i zapalila fajurke :-)

witajcie sobotnio,

madziarra - bardzo mi przykro, tulę... trzymaj się!

karamija - no różnica niezła, chciałam jeszcze zdążyć z własnym dzieckiem przed własnymi wnukami,

mamina karierowiczka - super!!! znaczy sie wszystko OK!

powiem ci ze fajnie mieć własny ogródek ale nie taki duzy jak ja mam jest to uciażliwe a zwłaszcza latem jak trzeba trawe kosic i jesienia jak trzeba grabic liscie MASAKRA, koszenie trawy zajmuje mi 8 godzin i to co tydzien
to rzeczywiście duuuzo masz miejsca :) Jak dzidzius sie urodzi i zacznie chodzic to bedzie mial pole do popisu :) a ile zabawek ogrodowych sie zmiesci:)

- no różnica niezła, chciałam jeszcze zdążyć z własnym dzieckiem przed własnymi wnukami,
Masz dziecko w moim wieku? :) Ja mam teraz 21 lat :D Córka nie myśli jeszcze o macierzyństwie? ;) Zawsze podobaly mi sie dziewczyny chodzące z brzuszkami razem ze swoimi mamami :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Alijenka na bank twoj bedzie ze dwa milimetry wiekszy..bo my jakos w tym samym czasie zrobilysmy nasze bobaski, zobaczysz jak to dziwnie jest wiedziec ze bija w tobie dwa serca duze i maciupkie

Do góry