Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. We wtorek byłam u gin i powiedziała ze nie będzie mnie badać i nic sprawdzać bo to i tak już nic nie zmieni
a miałam nadzieje że chociaż się dowiem czy jakieś postępy są.

Cześć trafiłam dzisiaj na to forum przez przypadek i poczytałam trochę. Od rana sie zastanawiałam czy przypadkiem nie jest już za późno na dołączenie ale widzę że dzisiaj nie tylko ja sie nad tym zastanawiałam i postanowiłam napisać. Termin mam co prawda na 8 czerwca ale może jeszcze zdążę sie za klimatyzować.![]()
hehehe ja mam 17 w porywach do 18a w grudniu koscielny
musze ważyć chociaż 65kg... a waże 82..... sądzę że po porodzie od razu nam po 5 poleci
![]()
ja tydzień po porodzie wązyłam 15 kilo mniej. Te wartości, kore podalaś to średniabo dziecko może wazyć 4 -5kilo, płyn owodniowy 1, 8, łozysko 1, 2, wodaw organizmie nawet 3 - 5 kilo! zwąłszcza u tych Pań , które puchną, piersi 1 kg, krew raczej nei więcej niż to 1, 5 kilo co razem daje 12-1 4 kilo
ja tak jak mówię chciałabym,żeby mi zostało 5 kilo, a w drugiej polowie sierpnia chiałabym ważyć tyle co przed porodem
![]()

na początku leci, potem troche gorzej, ostatecznie zostały mi 3, 4 kg po ciąży z Nim
teraz planuje wazyc tyle co przed zajsciem w ciaze z Kubą, oby sie udało
pleckami sie odwrocil i to dlatego ale troszke jednak serce mi walilo, ach od samego początku sie czlowiek martwi o to Malenstwo.
to nie dla mnie zdecydowanie
normalnie slabo mi sie robiło
idę Go zaraz kąpacmysle ze nawet wiecej .... ;-)
Co ile waży pod koniec ciąży
płód - 3,5 kg
macica - 1 kg
łożysko - 1 kg
płyn owodniowy - 1,2 kg
piersi - 0,5 kg
woda zatrzymana w organizmie - 1,5 kg
zwiększona ilość osocza krwi - 1,5 kg
Razem 10 kg
Cała reszta (powyżej 10 kg) to tłuszcz.
nie wiem tylko co udaje sie zejsc zaraz po porodzie. napewno łyn oodniowy,dziecko i łozysko.. nie wiem jak zatrzymane płyny ????
no i u mnie to dojdzie ze 2kg mleka i cyckow![]()
mi też się poszerzyły i przez rok nie udało sie całkiem do figury przedciążowej wrócić, chociaż było blisko. no a potem to już kolejny dzidziuś i kolejne kilogramyaaa i pytanie do dziewczyn z dziecmi , czy wasze biodra wrocly do normy po pierwszej ciazy? mi sie rozszerzyly ewidentnie, i to nie tylko przez ten tluszcz, i zastanawiam sie czy zejda sie spowrotem po ciazy? czy bede musiala wszystkie ulubione rurki wymieniac na nowe?
i tak mocne napieranie głowki czuję, że co chwila jestem w łazience. Mogłabym wogóle z kibelka nie wstawać... nie wiem czy to już czy jakieś fałszywe alarmy ale ostro sie dzieje ze mną..takie dziwne