Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Buziak to ja juz nie bede z domu wychodzic...bo opcji "oszczania " sie nie przewidzialam a rzeczywiscie moglo by tak wygladacnadzieja w ludziach ze sie domysla ze to wody jak zobacza spanikowana kobiete w ciazydo kompeltu
albo zaczac krzyczec ze wody odeszly hehehehe
u mnie to jak się drzwi nie zamykały od znajomych tak teraz cisza taka że oszaleć idzie !!! od środy jestem sama i poprostu można czegoś na psychice dostać !!!!
no to aga zaszalałaś dziś !!!!

idealniej nie mógł wybrać.oj jak mi się lepieij na serduchu zrobiła jak tu wlazłam i poczytałam że was te wasze połówki wkurzają, bo myślałam że ja tylko się czepiam ...a ja dzisiaj mam z S dzień milczenia - może zamieniliśmy ze sobą 3 zdania przez cały dzień....i w du..to mam, wolałam go przespać niż sie z nim kłócić..wszytsko mnie zaczyna wkurzać u niego...zanim sie chłop rozbuja z robotą to ja z brzuchem zrobię to 5 razy szybciej, masakra jakaś![]()
ciekawe co tam u Kamili i Milana
ja też już chodzić nie mogę, jeszcze jak siedzę to jest oki ale jak wstanę to jak kaczka w rozkroku muszę iść !!!! niestety tak wygląda końcówka ciąży !!!! same chciałyśmy![]()
![]()
![]()
A ja się bawiłam właśnie z siostrzeńcem zwierzątkami w rodzinę mama tata i synek no i on bierze słonia i mówi ciociu Ty będziesz mama słonicaidealniej nie mógł wybrać.
No nic odpalamy sobie jakąś bajke i kładziemy się do łóżka, bo od 6ej jestem na nogach.
.